Kardeşim önemli olan GB değil performansSon sürücülerden sonra RX 580 daha güçlü.
Hem 8gb olması acisindan daha rahat ettirir. Mesela yeni çıkan cod Warzone oyunu 6gb vramdan fazlasıni isteyebiliyor.
Edit:
Kart 3gb imiş. Kesinlikle ama kesinlikle RX 580 8gb çok daha güçlü. GTX 1060 3 GB çok kötü bir ekran kartıdır.
Önemli olan GB demedim zatenKardeşim önemli olan GB değil performans
O doğru ama çok fark yor internette gördümÖnemli olan GB demedim zaten
GTX 1060 6GB modeli GTX 1060 3GB modelinden daha performanslı.
10-20 fps kadar fark var, bu oldukça çok.O doğru ama çok fark yor internette gördüm
Cs lol oynicam zaten10-20 fps kadar fark var, bu oldukça çok.
Son olarak 3GB Vram bazı oyunlarda sıkıntı çıkartabilir.
Abi RX 570 çok ısınıyor kasa kötü olunca kasa hakkında bir şey bilmiyorum çok ısınır diye korkuyorumDostum 2 gündür konu açıyorsun herkes o karta kötü diyor sen inatla iyi diyorsun. Milletin fikirlerini ciddiye almayacaksan neden soruyorsun? Çok seviyorsan alda gör 3 gb kartı bakalım.
Bence sen zaten kararını vermişsin ve bizden de bir şekilde o kartı onaylamamızı istiyorsun. Hayırlı olsun ne diyelim. Ben olsam kesinlikle o karttan uzak dururdumCs lol oynicam zatensıkıntı olmaz abim 2gb ekran kartında çok rahat oyun oynuyor hemde 1050ti.
Alıp oynayabilirsin o oyunlar için gayet makul bir kart. Fakat 3 ay sonra apex gibi birden yeni bir oyun trend olursa ve yüklemek istediğinde min vram ibaresinde =4gb yazısını görürsen üzülme diye söylüyor buradaki insanlar.Cs lol oynicam zatensıkıntı olmaz abim 2gb ekran kartında çok rahat oyun oynuyor hemde 1050ti.
Gtx 1050 alsam peki olurmu?Alıp oynayabilirsin o oyunlar için gayet makul bir kart. Fakat 3 ay sonra apex gibi birden yeni bir oyun trend olursa ve yüklemek istediğinde min vram ibaresinde =4gb yazısını görürsen üzülme diye söylüyor buradaki insanlar.
O 1060 dan çok daha düşük bi kartGtx 1050 alsam peki olurmu?