Neler Yeni

Asus Phoenix Gtx 1650 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Onbaşı

Bu sistemin içerisinde bulunan ekran kartı sizce nasıldır ve performansı iyi mi? Bazıları ısınıyor 78 80 derecelerde çalışıyor diyor. Bu bütçelerde daha iyisi yok maalesef. Her geçen gün artıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Yüksel

Bu sistemin içerisinde bulunan ekran kartı sizce nasıldır ve performansı iyi mi? Bazıları ısınıyor 78 80 derecelerde çalışıyor diyor. Bu bütçelerde daha iyisi yok maalesef. Her geçen gün artıyor.
bence oyun oynayacağım diye kendini zorlama yoksa pişman olursun dolar 16-17 her ne kadar düşük fiyatlı pcler artık olmasa da artık ülke kriz döneminde çok üzülerek söyliyeceğim hayalin oyun oynamaksa unutmalısın paran cebinde kalsın.Tabi ki ekonomik durumun varsa zorlanmadan alacaksan ban düşmez böyle şeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
poyraz sezer
şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz 19 eylülden bugüne fiyatın tekabul ettiği sistem gtx1650 cidden gençliği bitirdiler allahtan zamanında almışım ilk aldığımda keşke biraz bekleyip rtx3070 alayım diyordum ama allahtan almışım yoksa yandık

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    42 KB · Hit: 114
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Onbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence oyun oynayacağım diye kendini zorlama yoksa pişman olursun dolar 16-17 her ne kadar düşük fiyatlı pcler artık olmasa da artık ülke kriz döneminde çok üzülerek söyliyeceğim hayalin oyun oynamaksa unutmalısın paran cebinde kalsın.Tabi ki ekonomik durumun varsa zorlanmadan alacaksan ban düşmez böyle şeyler
Durumumuz aşırı iyi olmasa da iyi çok şükür. Ama üst bir bilgisayara üst düzey paralar vermeyi gereksiz görmeye başladım. O yüzden işimi görsün yeter gözüyle bakıyorum. Diğer arkadaşın dediği gibi ben de 9bine 3060 alacaktım ama o zaman araya sağlık sorunları girdi alamadım ve şimdi de piyasa bu halde. Düzelecek gibi de olmadığı için almayı düşünüyorum fakat ekran kartı gözümü korkuttu biraz ısınır mı acaba diye düşündürüyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Durumumuz aşırı iyi olmasa da iyi çok şükür. Ama üst bir bilgisayara üst düzey paralar vermeyi gereksiz görmeye başladım. O yüzden işimi görsün yeter gözüyle bakıyorum. Diğer arkadaşın dediği gibi ben de 9bine 3060 alacaktım ama o zaman araya sağlık sorunları girdi alamadım ve şimdi de piyasa bu halde. Düzelecek gibi de olmadığı için almayı düşünüyorum fakat ekran kartı gözümü korkuttu biraz ısınır mı acaba diye düşündürüyor.
Sistemde 8 GB RAM var.
SSD kronik sorunlu.
Ekran kartı muadillerine göre ısınıyor.
Fiyat aşırı fazla.

MD3'ü bekleyin.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ne kadar olacak peki o bilgisayar? Genelde stok bittiği için alamıyoruz.
Attığınız linkteki bilgisayardan her türlü daha iyi olacaktır. Tek sorun olabilecek kısım ise paylaşıldığı zaman stok bitmeden satın alabilmek. Eğer müsait değilseniz güvendiğiniz bir tanıdığınızdan yapmasını isteyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Onbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığınız linkteki bilgisayardan her türlü daha iyi olacaktır. Tek sorun olabilecek kısım ise paylaşıldığı zaman stok bitmeden satın alabilmek. Eğer müsait değilseniz güvendiğiniz bir tanıdığınızdan yapmasını isteyebilirsiniz.
Ne zaman duyrulur peki bir de hangi site üzerinden satılacak?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Yüksel
donanım arşivi md 2de bunun super modelinin tek fanlısını kullandı eğer problem yaratsaydı kullanmazdı arkadaşların yazdıklarını da okudum donanım arşivinin çıkaracağı yeni sistem varsa bekleyin çünkü ben da sistem 4 aldım 1,5 senedir sorunsuz şuan 20-25 k değeri var tekrar söylüyorum 2 hafta oyunlara girip sıkılacaksan alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

donanım arşivi md 2de bunun super modelinin tek fanlısını kullandı eğer problem yaratsaydı kullanmazdı arkadaşların yazdıklarını da okudum donanım arşivinin çıkaracağı yeni sistem varsa bekleyin çünkü ben da sistem 4 aldım 1,5 senedir sorunsuz şuan 20-25 k değeri var tekrar söylüyorum 2 hafta oyunlara girip sıkılacaksan alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Onbaşı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli üst düzey oyunlar oynamıyorum ama 2 haftada sıkılmalık bir şey yok zaten bende rx570 vardı maalesef ki dolar yükselmeden önce satmıştım rtx 3060lı sistem alacaktım 9bine daha sonra sağlık sorunlar vs derken 1 ay ara girdi. O bir ayda fiyatlar uçtu 9k lık bilgisayar 16 17k lara çıktı. Açıkçası sistem yükseltmek isterken şimdi daha kötüsünü alacağım diyebilirim. Ama dediğiniz gibi indirimli sistemi bekleyip şansımı deneyeceğim olmadı bunu alır geçerim. Sağolun.

Top Bottom