SAGE
80+
Evet low profile ekran kartları oluyor.Bu kasaya normal ekran kartları olduğuna emin misin? Low profile ekran kartı gerekiyor sanırım.
Evet low profile ekran kartları oluyor.Bu kasaya normal ekran kartları olduğuna emin misin? Low profile ekran kartı gerekiyor sanırım.
bugün 4 bine RX6600XT aldımSıfır diye belki alırsın dedim
Low profile ekran kartlarınında çoğu PCI express 16x kullanıyor kiEvet low profile ekran kartları oluyor.
Var üstadım. Metrenin altında kaldığından gözükmemiş.Kasanda PCI Express x16 yok mu?
Heh tamamdır şimdi gördümVar üstadım. Metrenin altında kaldığından gözükmemiş.Alıntıyı görüntüle
Hocam çok iyi fiyat bizim burda düz 6600 5/5.5 tan başlıyorbugün 4 bine RX6600XT aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Low profile ekran kartlarınında çoğu PCI express 16x kullanıyor ki
Biliyom işte O yüzden aldım zaten satayım diyeHocam çok iyi fiyat bizim burda düz 6600 5/5.5 tan başlıyor
Kral 1200-1300₺ lik 1050 ti aero ya adamlar 2.5-3k yazıyorlar. Tepem attı sıfır gtx 1650 ye 3.5 k vermeye okeyim. Bunlar ile uğraşılmaz.Biliyom işte O yüzden aldım zaten satayım diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
1650nin 2. elde gittiği fiyat en fazla 2000
Bu kadar düşük seviye ekran kartında arka plaka olmaz ki zaten çok ince bir şey. Çakışıp çakışmayacağını bi bakışta anlarsın ama fotoğrafta çakışmaz gibi duruyor. Değişik bir prebuilt sistemin varmışkule tipi soğutucu ile arka plaka arasında ki mesafeyi ölçüyorum. kartın genişliği 4 cm, uzunluğu 20 cm. Diğer taraftan da ölçsem, soğutucu ile çakışacağı için bir şey değişmez. Alırım ve sığmaz ise ne yapacağız Alıntıyı görüntüle
1500e verirdim bende vardı 1050ti aeroKral 1200-1300₺ lik 1050 ti aero ya adamlar 2.5-3k yazıyorlar. Tepem attı sıfır gtx 1650 ye 3.5 k vermeye okeyim. Bunlar ile uğraşılmaz.
Sizden seve seve alırdım valla Tüh be, nasip kısmet işte.1500e verirdim bende vardı 1050ti aero