Stok bittibeyler ek guc girisi istemiyor bildigim kadariyla 75w guc tuketimi var 300w psu ile rahatlikla kullanilabilir minimum i7 2600 falan kullanilmali darbogaz olur 2k da falan oynamaniz gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek guc girisi yok 75w tdp ye sahip hala guncelleme alan bir kart biraktigim linkten bilgilerine bakabilirsiniz.ASUS PHOENIX GTX 1650 OC Specs
NVIDIA TU117, 1680 MHz, 896 Cores, 56 TMUs, 32 ROPs, 4096 MB GDDR5, 2001 MHz, 128 bitwww.techpowerup.com
sığmama ihtimali yok ama x16 slotu göremedim metrenin altında mı kalıyor?Teşekkürler. Kart 20cm, kasaya sığmayabilir. Risk almaya değer mi
Evet metrenin arkasında. Phoenix sığar da diğer model sığmaz.sığmama ihtimali yok ama x16 slotu göremedim metrenin altında mı kalıyor?
Neyi ölçtüğünü anlamadım anakartın uzunluğunu mu ölçüyorsun? Muhtemelen anakartın bile 20 cmden uzundur nasıl sığmasın o kart. Ayrıca ters taraftan ölçüyorsunEvet metrenin arkasında. Phoenix sığar da diğer model sığmaz.
Saçmalama olum 1650ye 3k verilir mi@MuratTheFounderOfGariban hocam sen pc flip yapmak için kullanırsın belki
ne alalım kanka önerin var mı lazım ucuz bişiSaçmalama olum 1650ye 3k verilir mi
Sıfır diye belki alırsın dedimSaçmalama olum 1650ye 3k verilir mi
kule tipi soğutucu ile arka plaka arasında ki mesafeyi ölçüyorum. kartın genişliği 4 cm, uzunluğu 20 cm. Diğer taraftan da ölçsem, soğutucu ile çakışacağı için bir şey değişmez. Alırım ve sığmaz ise ne yapacağızNeyi ölçtüğünü anlamadım anakartın uzunluğunu mu ölçüyorsun? Muhtemelen anakartın bile 20 cmden uzundur nasıl sığmasın o kart. Ayrıca ters taraftan ölçüyorsun
Bu kasaya normal ekran kartları olduğuna emin misin? Low profile ekran kartı gerekiyor sanırım.kule tipi soğutucu ile arka plaka arasında ki mesafeyi ölçüyorum. kartın genişliği 4 cm, uzunluğu 20 cm. Diğer taraftan da ölçsem, soğutucu ile çakışacağı için bir şey değişmez. Alırım ve sığmaz ise ne yapacağız Alıntıyı görüntüle
Kasanda PCI Express x16 yok mu?kule tipi soğutucu ile arka plaka arasında ki mesafeyi ölçüyorum. kartın genişliği 4 cm, uzunluğu 20 cm. Diğer taraftan da ölçsem, soğutucu ile çakışacağı için bir şey değişmez. Alırım ve sığmaz ise ne yapacağız Alıntıyı görüntüle