Ne amaçla kullanıcagınıza baglı
e minecraf balionda minemende fps doalraayı pvpde yok yaparken fps droptan düşüyorun yolum ve hit kaçiriyorum bana 200 300 satabil verse yeterEkstra güç istiyor mu? İ5 3470 darboğaz yapar mı acaba
Ne amaçla kullanıcagınıza baglı
e minecraf balionda minemende fps doalraayı pvpde yok yaparken fps droptan düşüyorun yolum ve hit kaçiriyorum bana 200 300 satabil verse yeterEkstra güç istiyor mu? İ5 3470 darboğaz yapar mı acaba
fiyat güzelİkinci el istemeyenler bakabilir.
Asus Phoenix GTX 1650 OC Edition 4GB GDDR5 - Game Garaj
Asus Phoenix GTX 1650 OC Edition 4GB GDDR5 Ekran Kartı Şimdi En İyi Fiyat Ve Taksit Seçenekleri İle GameGaraj'da!!!www.gamegaraj.com
4 k ya rx6600 yokvalla rx6600 2.elde 4ken bunu almak enayilik gibi gelior yanlış anlamayın
Ne yazdığınız anlaşılmıyore minecraf balionda minemende fps doalraayı pvpde yok yaparken fps droptan düşüyorun yolum ve hit kaçiriyorum bana 200 300 satabil verse yeter
hocam şu an sizi soğuk bir şekilde otobüs durağında beklerken bu foruma titreyerek yorum yaptığınızı hayal ediyorum kusura bakmayıne minecraf balionda minemende fps doalraayı pvpde yok yaparken fps droptan düşüyorun yolum ve hit kaçiriyorum bana 200 300 satabil verse yeter
en düşüğü 5k onunda içi açılmışvalla rx6600 2.elde 4ken bunu almak enayilik gibi gelior yanlış anlamayın
3500e 1 tane daha var.Ne ara bitirdiniz arkadaş. Karta para yüklemeye atm ye gittim. Siteye bir girdim stokta yok :/
nasıl yok pazarlık yaparsın alırsın4 k ya rx6600 yok
Teşekkürler. Kart 20cm, kasaya sığmayabilir. Risk almaya değer mi3500e 1 tane daha var.
Asus DUAL-GTX1650-O4GD6-MINI 4GB 128Bit GDDR6 - Game Garaj
Asus DUAL-GTX1650-O4GD6-MINI 4GB 128Bit GDDR6, ASUS Nvidia GTX 1650 en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Ya miningli ya da garantisiz yorulmuş vardır. O riske girilir mi tartışılır. Her sene sonu ekran kartı üretimi durdu diye haber çıkartıyorlar. 2 ci el piyasası da yukseliyornasıl yok pazarlık yaparsın alırsın