Asus Phoenix RTX 3050 // Bitti Ama Sinerji Gelebilir.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Arkadaşlar Merhaba,

Ocak 27 den beri F5 atarak sonunda alabildim. 5 - 10 dakika önce incehesap sitesine gelip anında bitti. Ben bugün sinerji sitesine de geleceğini düşünüyorum. Fotoğrafta göründüğü gibi ürünler renkli duruma alındığı zaman stok çıktığını daha önce görmüştüm. Zamanı olan arkadaşların takip etmeni tavsiye ederim.

Soğutma konusunda sizce kart sorun yaşatır mı ?

1644587541421.png

1644587606832.png

Arkadaşlar Merhaba,

Ocak 27 den beri F5 atarak sonunda alabildim. 5 - 10 dakika önce incehesap sitesine gelip anında bitti. Ben bugün sinerji sitesine de geleceğini düşünüyorum. Fotoğrafta göründüğü gibi ürünler renkli duruma alındığı zaman stok çıktığını daha önce görmüştüm. Zamanı olan arkadaşların takip etmeni tavsiye ederim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı Olsun hocam

Arkadaşlar Merhaba,

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bügün stok gelme ihtimali sinerjidemi var hocam ona göre pc toplıcamda

çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizin olsun :)

Daha önce ürün renkli duruma geçtiğinde stoğa girdiğini görmüştüm. Zamanın varsa bence bütün siteleri yoklamanda fayda var.
rtx 3050 asus dual da renklenmiş gelme ihtimali var mıdır sizce 🤔

Azmin zaferi helal olsun ihtiyacı olan alabiliyormuş demek ki. 2 saat çene yapanların ttsinde pireler uçuşuyo uyumaktan. Hayırlı olsun dostum

rtx 3050 asus dual da renklenmiş gelme ihtimali var mıdır sizce 🤔
İnşallah gelir ama forumda konu vardı. Satın alan kişiye iptal etmesi için telefon açıyorlardı.
Azmin zaferi helal olsun ihtiyacı olan alabiliyormuş demek ki. 2 saat çene yapanların ttsinde pireler uçuşuyo uyumaktan. Hayırlı olsun dostum
Eyvallah hocam teşekkürler. Sizce soğutması yeterli olur mu ?

İnşallah gelir ama forumda konu vardı. Satın alan kişiye iptal etmesi için telefon açıyorlardı.

Olur dostum o ekran kartı o kadar küçük değil bu arada 2 fanlı asus miniden bile çok az ufak ve iyi bir soğutma bloğu var. Zaten ekran kartı çok güç tüketmiyor için rahat olsun

stok alarmlarına baktım orada fiystı 10500tl olarak gözüküyor bakın
acaba çıkınca fiyat değişir mi?
sepete ekle deyince eklenmiyor

Ekler

• Screenshot_20220211-172442_Chrome.jpg
    Screenshot_20220211-172442_Chrome.jpg
    336.8 KB · Hit: 53
Arkadaşlar Merhaba,

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alamadık bu işte bir iş var diye zırlayanlar bunu görür mü sanmam. Güle güle kullan missss

Geri