Leon_Was_Here
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 496
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
9070'e bios flaşlanıp 9070XT'ye yakın performans alınabiliyor9070xt bi düşse 30 altına keşke
O 28.999 du .Öncekinden 800 lira daha ucuz.
Keşke hepsiburada da 31-32 civarına düşse ona da razıyım taksit sayısından dolayı göze gelmez .9070xt bi düşse 30 altına keşke
İlk kez duyuyorum ama bu haliyle de bence güzel riske girmeye değmez . Redstone nasıl olacak acaba en azından 9000 serisinin yeni teknoloji güncellemelerini alacak olması da artı bir avantaj .9070'e bios flaşlanıp 9070XT'ye yakın performans alınabiliyorTabii ortaya çıkabilecek sorunlar da belli.
Yakın demeyelim sadece biraz fark olur9070'e bios flaşlanıp 9070XT'ye yakın performans alınabiliyorTabii ortaya çıkabilecek sorunlar da belli.
Doğru 28999mış.O 28.999 du .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke hepsiburada da 31-32 civarına düşse ona da razıyım taksit sayısından dolayı göze gelmez .
İlk kez duyuyorum ama bu haliyle de bence güzel riske girmeye değmez . Redstone nasıl olacak acaba en azından 9000 serisinin yeni teknoloji güncellemelerini alacak olması da artı bir avantaj .
Valla 30k altını bekliyordum 9070 xt modeli için ama düşeceğine dair inancım kalmadığı için 33k'ya pulse aldım hepsiburada'danO 28.999 du .
Keşke hepsiburada da 31-32 civarına düşse ona da razıyım taksit sayısından dolayı göze gelmez .
İlk kez duyuyorum ama bu haliyle de bence güzel riske girmeye değmez . Redstone nasıl olacak acaba en azından 9000 serisinin yeni teknoloji güncellemelerini alacak olması da artı bir avantaj .
Gelebilir, asus prime 9070xt vatanda 33e düşmüş ama özel indirimsiz. Bir indirim yerse 30 altını görebilir.Valla 30k altını bekliyordum 9070 xt modeli için ama düşeceğine dair inancım kalmadığı için 33k'ya pulse aldım hepsiburada'dan
32-33 civarlarında uzun zamandır dolanıyor ama aşağıya düşeceğini pek düşünmüyorum.Gelebilir, asus prime 9070xt vatanda 33e düşmüş ama özel indirimsiz. Bir indirim yerse 30 altını görebilir.
31i gördüğünden beri günlük bakıyorum. İndirimsiz en düşük 36 küsür gördü. İndirimli 31900 ve 32900 görmüştü sanırım.32-33 civarlarında uzun zamandır dolanıyor ama aşağıya düşeceğini pek düşünmüyorum.
31k ya almıştım hepsiburadadan en çok hoşuma giden yanı çok serin çalışması ,bana göre gigabyte gaming oc den daha iyi bir model hayırlı olsun .Valla 30k altını bekliyordum 9070 xt modeli için ama düşeceğine dair inancım kalmadığı için 33k'ya pulse aldım hepsiburada'dan
Valla daha yeni deneme şansım oluyor kartı, her oyunda wattman alıyorum. İade talebi oluşturdum, iade edeceğim ürünü.31k ya almıştım hepsiburadadan en çok hoşuma giden yanı çok serin çalışması ,bana göre gigabyte gaming oc den daha iyi bir model hayırlı olsun .