❌İndirim Bitti! Asus prime 9070 hepsiburada 29.199

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Tekrardan bu fiyata düşmüş 9 taksit olması sebebiyle belki değerlendirmek isteyen olur .(Hepsiburada world premium ve kuveyt türk 9 taksit)

Öncekinden 800 lira daha ucuz.
O 28.999 du .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070xt bi düşse 30 altına keşke
Keşke hepsiburada da 31-32 civarına düşse ona da razıyım taksit sayısından dolayı göze gelmez .

9070'e bios flaşlanıp 9070XT'ye yakın performans alınabiliyor :D Tabii ortaya çıkabilecek sorunlar da belli.
İlk kez duyuyorum ama bu haliyle de bence güzel riske girmeye değmez . Redstone nasıl olacak acaba en azından 9000 serisinin yeni teknoloji güncellemelerini alacak olması da artı bir avantaj .

O 28.999 du .

Keşke hepsiburada da 31-32 civarına düşse ona da razıyım taksit sayısından dolayı göze gelmez .

İlk kez duyuyorum ama bu haliyle de bence güzel riske girmeye değmez . Redstone nasıl olacak acaba en azından 9000 serisinin yeni teknoloji güncellemelerini alacak olması da artı bir avantaj .
Doğru 28999mış.

O 28.999 du .

Valla 30k altını bekliyordum 9070 xt modeli için ama düşeceğine dair inancım kalmadığı için 33k'ya pulse aldım hepsiburada'dan

Valla 30k altını bekliyordum 9070 xt modeli için ama düşeceğine dair inancım kalmadığı için 33k'ya pulse aldım hepsiburada'dan
Gelebilir, asus prime 9070xt vatanda 33e düşmüş ama özel indirimsiz. Bir indirim yerse 30 altını görebilir.

Gelebilir, asus prime 9070xt vatanda 33e düşmüş ama özel indirimsiz. Bir indirim yerse 30 altını görebilir.
32-33 civarlarında uzun zamandır dolanıyor ama aşağıya düşeceğini pek düşünmüyorum.

31k ya almıştım hepsiburadadan en çok hoşuma giden yanı çok serin çalışması ,bana göre gigabyte gaming oc den daha iyi bir model hayırlı olsun .

31k ya almıştım hepsiburadadan en çok hoşuma giden yanı çok serin çalışması ,bana göre gigabyte gaming oc den daha iyi bir model hayırlı olsun .
Valla daha yeni deneme şansım oluyor kartı, her oyunda wattman alıyorum. İade talebi oluşturdum, iade edeceğim ürünü.

Geri