ASUS PRIME RADEON RX 9070 - 28.999,00 TL 6 VE 9 TAKSİT

Wukong da fena yamulmuş, yeni oyunlar artık Wukong gibi çıkıyor.
Yeni oyunlar wukong gibi çıkmıyor, wukong nvidia partneri bir oyun o yüzden. Witcher 4 tech demosu ps5de gösterildi, yeni oyunlar xbox ve ps5e geldiği sürece belli bir seviyede oynayabileceğiz. Her konu altında bu daha iyi şu daha kötü demeye gerek yok. Sen 5070'i tercih etmişsin biz de bunu, hepimize hayırlı ve güzel günlerde kullanmak düşer.

Yeni oyunlar wukong gibi çıkmıyor, wukong nvidia partneri bir oyun o yüzden. Witcher 4 tech demosu ps5de gösterildi, yeni oyunlar xbox ve ps5e geldiği sürece belli bir seviyede oynayabileceğiz. Her konu altında bu daha iyi şu daha kötü demeye gerek yok. Sen 5070'i tercih etmişsin biz de bunu, hepimize hayırlı ve güzel günlerde kullanmak düşer.
KCD2'ye bak bir de, onda da AMD kartlar hep yamuluyor. AMD alacaksanız 30-32 bine 9070 XT den başka kart alınmaz.

KCD2'ye bak bir de, onda da AMD kartlar hep yamuluyor. AMD alacaksanız 30-32 bine 9070 XT den başka kart alınmaz.
Problemli misin kardeşim? Bazı oyunların partnerleri vardır ve o oyunda daha iyi performans verirler. COD'da AMD ezip geçiyor, o zaman Nvidia kötü mü oluyor? RT dahil bir çok oyunda 5070'i geçiyor, bütün testlerde de böyle. Gözle görünen şeyi neyini kabul etmiyorsun

Problemli misin kardeşim? Bazı oyunların partnerleri vardır ve o oyunda daha iyi performans verirler. COD'da AMD ezip geçiyor, o zaman Nvidia kötü mü oluyor? RT dahil bir çok oyunda 5070'i geçiyor, bütün testlerde de böyle. Gözle görünen şeyi neyini kabul etmiyorsun
NVIDIA'nın partneri daha fazla kardeşim

Çekesim var ama 9070 xt hepsiburada da kampanya ya girerse pişmanlık yaşamaktan korkuyorum . 9060 xt den dolayı belki fiyatlarda bir değişim olabilir . Normalde evet bu fiyatları hak etmiyor ama 9 taksit ve asus olması cezbediyor .

Giriş seviyesi modeli kartlardan üst serilerde hiç hoşlanmıyorum bence 9070 için belki olabilir ama xt için kesinlikle rog strix, suprim, nitro +, red devil gibi seriler alınmalı. Suprim ve rog strix 3080 ve ti lararı kullandım ve mükemmellerdi ama en düşük soğutmaya sahip karta geldiğiniz an soğutma blok maliyetinden kıstıkları için yetersiz soğutma performansı yüzünden fanlar sürekli kafa ütülüyor ve en az 5-10 derece daha sıcak kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Bence çok göz ardı edilen bir konu.

bu düz 9070 lerin fiyatları tam olarak oturmadı bir türlü XT ile arasında çok az fiyat farkı var gereksiz kafa karıştırıyor düşmesi gerekli...

Hmm güzelmiş peki MFG 4x performanslarını da paylaşır mısın
Sahte piksellerle benchmark yapılacaksa gayet de gidilip 5060ti alınabilir. Hadi diyelim oldu, redstone'u bekleyip karşılaştırılabilir. Benim oynadığım oyunda dlss yok, fsr tıkır tıkır çalışıyor şimdi oradan yola çıkıp 5070 çok kötü çöp mü demeliyim?

Hmm güzelmiş peki MFG 4x performanslarını da paylaşır mısın
700 Dolar'a yakın bir para verip ekran kartı alıp, sahte fps için MFG açıp daha kötü görüntü elde etmek :) .

Geri