🔥İndirim Asus Prime RX 9070 XT 32.499 TL

Yeni nesil parçları yurt dışı fiyatı ile karşılaştırmak pek doğru değil Tr'de fiyatların oturması bazen çok uzun sürüyor ayrıca linkte stock bitmiş 😃
Yok modeli yeni sayılır orada.
Sana ne anlatayım. Afrika'da ülkelerden birinde bir gün kahvaltı sonrası otelin cafesinde oturuyorum. Elimde ipad mini, yeniydi o zamanlar takılıyorum. Servis yapan siyahi eleman samimiyet buldu geldi. Benim böyle bir şeye ihtiyacım var bana satar mısın? Dedim özel şeylerim var kullanıyorum k.bakma. Lütfen deyip ısrar ediyor orada ne kadarsa daha çoğunu vereyim falan. Hayırdır neden böylesin dediğimde, hem bulunmuyor. Bulsakta 2x 3x satıyorlar ve legal değil dedi. Gelmeye çalıştığım şey şu. Ülkede vergileri kabullenmiş, sindirmiş ve kabullenmeyene dayatmaya çalışan bilinçsiz topluluk var ve bunu normalleştiriyorlar. Afrikada bile bilinç seviyesi ödememek için turistten yardım isteme düzeyinde. :cool:
Markalar illa satmak istiyorsa fiyatlarından kısmalılar. Abd'de bu fiyatla, bu işten kazanç elde ediliyor.

Distribütörlerin çok aşırı kar koydukları aşikar ama beraber hareket edip fiyat kırmıyorlar. Yoksa en kaliteli modelin -rog, aorus master vs- olması gereken fiyat 32 bin tl iken en basit model 32'ye zor bulunuyor.

Distribütörlerin çok aşırı kar koydukları aşikar ama beraber hareket edip fiyat kırmıyorlar. Yoksa en kaliteli modelin -rog, aorus master vs- olması gereken fiyat 32 bin tl iken en basit model 32'ye zor bulunuyor.
Zaten durum bu olmasa vatan incehesap falan o %20 indirimleri yapamazdı, zararına ürün hediye edecek değiller sonuçta. Kar marjları çok saçma yüksek, düpedüz açlık yapıyor bizim fırsatçı ülke pazarı.

Zaten durum bu olmasa vatan incehesap falan o %20 indirimleri yapamazdı, zararına ürün hediye edecek değiller sonuçta. Kar marjları çok saçma yüksek, düpedüz açlık yapıyor bizim fırsatçı ülke pazarı.
Bizim ülkenin insanın özeti taksicisi,esnafı,tamircisi herkes koparma peşinde.Siyasetçileri suçunu hafifletmiyorum en büyük sebep onlar ama onlar gittiğinde gelenlerde onlar kadar olmasada koparmaya devam edecek...

Geri