Asus prime B450m-k nasıl ?

Sh1n

80+
Reaksiyon skoru
141
Arkadaşlar dün 479 liraya asus b450m-k isimli anakartı satın aldım ama sonradan çoğu kişinin mosfet soğutucusu yok diyip eleştirdiğini gördüm da-sistem 2 de aynı anakartın kullanıldığını gördüm ama kafama takıldı ürünü iptal etmektede geciktim yorumlarınıza göre tekrardan iade edeceğim

kardeşim b450m-k sınıfının en iyisi. 1 en iyi performansı verir 2 4400mhz ram destekliyor 3. soğutucusu olmadan en serin çalışan modeldir.

Hocam üzmez güzel anakart.
Lakin S2H fiyatına göre çok daha iyi VRAM'lere sahip.
Ek olarak mosfet soğutucusu da var S2H'nin..
Overclock yapmayacaksan o kadar dert etmene gerek yok.
Eğer overclock yapacaksan 3600,3600x işlemcilerine kadar b450m-k ile yapabilirsin.
İade etmekle uğraşmayın, şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşlar dün 479 liraya asus b450m-k isimli anakartı satın aldım ama sonradan çoğu kişinin mosfet soğutucusu yok diyip eleştirdiğini gördüm da-sistem 2 de aynı anakartın kullanıldığını gördüm ama kafama takıldı ürünü iptal etmektede geciktim yorumlarınıza göre tekrardan iade edeceğim
bence gayet iyi ram frekans destedi 4400 ve tasarımı güzel
ve da sistem 2 geliş fiyatından bile ucuz sana öyle söylim

Maşallah yardım hızınıza diyecek söz yok overclock yapma gibi bir düşüncem şuanda yok gerek duyarmıyım hiç bilmiyorum zaten anakart şuanda sistemimin ilk parçası :) yavaş yavaş indirimleri kaçırmadan bir sistem toplamaya anakart ile başlamış bulundum yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.

B450M S2H açık ara önde.

Geri