Birebir colorful tecrübem var bu anakartın Allah belasını versin 2 ay sistemi çalıştıramadık. şahsen Asus B650M-R da almam Biostar B650M-P alırım.İncehesaptan hazır sistemi özelleştirirken bu ikisi arasında kaldım oc yapmayı düşünmüyorum biosta çok ayar falan uğraşmicam sadece oyun için hangisini önerirsiniz
Eğer bütçe zorlamıyorsa B650 gaming plus wifi öneririm onun yerine B650-S wifi de alınabilirHocam attığım ektekilerden birini alabiliyorum
crtgamestore.comHocam peki incehesaptan daha uygun özelleştirilebilen hazır sistem satan hangi siteyi önerirsiniz
tebilon.comcrtgamestore.com
gamegaraj.com (genelde güzel taksit imkanı sunabiliyor)
Gaming.gen.tr(fiyatları eskiye nazaran yüksek ama garanti konusunda üzmez)
Hocam peki 5070 ti mı önerirsiniz rx 9070xt micrtgamestore.com
gamegaraj.com (genelde güzel taksit imkanı sunabiliyor)
Gaming.gen.tr(fiyatları eskiye nazaran yüksek ama garanti konusunda üzmez)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tebilon.com
Nasıl bir şey başınıza geldi hocam merak ettimBirebir colorful tecrübem var bu anakartın Allah belasını versin 2 ay sistemi çalıştıramadık. şahsen Asus B650M-R da almam Biostar B650M-P alırım.
Arada 5-6K fark varsa 5070 Tİ yoksa 9070 XTHocam peki 5070 ti mı önerirsiniz rx 9070xt mi
Bütçe nedir bu aradaHocam peki incehesaptan daha uygun özelleştirilebilen hazır sistem satan hangi siteyi önerirsiniz
Hazır sistem olması şart mı80 bin hocam ama sadece oyun için render falan yapmayacağım
Bios olmadan geldi ilk seferde servise gidip geldi gene çalışmadı ikinci kez gönderdik geldi gene çalışmadı üstüne bios yazdık kısa devre yaptı sonra iadesini verdik.Nasıl bir şey başınıza geldi hocam merak ettim