🔥İndirim ASUS Prime Radeon RX 9060 XT OC 16GB 16.699 TL

Hepsipay ne oluyor tam olarak
hepsipay hepsiburadanın para birimi gibi bir şey hepsipara diye geçiyor 1500tl iadeyi hepsiburada veya hepsipay geçerli işletmelerde kullanabilrisiniz ama hepsi paranın süresi oluyor süresi bitmedne kullanmak gerekiyor 1500 tl iade ile hepsiburada üzerinden yada pc kolik üzerinden hava sogutucu alabilrisiinz hava sogutucu bedavaya gelebilir

Önceden paylaşınca ne oluyor, açılan konular 30 dk içinde kayboluyor, sabah açılan bir konuyu akşam giren göremiyor forumda, o yüzden aynı konuların açılması serbest olmalı.
Konu sahibinin yaptığı gibi kampanyanın olduğu web sitesindeki her parça için konu açılırsa hiçbir fırsatı göremezsiniz.

Konu sahibinin yaptığı gibi kampanyanın olduğu web sitesindeki her parça için konu açılırsa hiçbir fırsatı göremezsiniz.
Ne alaka birisi nvdia ekran kartı digeri amd bambaşka kulvarlar bu arada konu açmada problem yok isteyen alır istemeyen almaz üstüne kontrol ettim benim paylaştıgımı paylaşan yok 10 sayfa baktım paylaşım çok eskide kaldı ise benim problemim degil paylaşan kişi konuyu yükselt demesi gerekiyor.

Ne alaka birisi nvdia ekran kartı digeri amd bambaşka kulvarlar bu arada konu açmada problem yok isteyen alır istemeyen almaz üstüne kontrol ettim benim paylaştıgımı paylaşan yok 10 sayfa baktım paylaşım çok eskide kaldı ise benim problemim degil paylaşan kişi konuyu yükselt demesi gerekiyor.
Yükselt dese bile max 5 dk duruyor, bu forumdaki en büyük sorun bu arada konular çok hızlı yok oluyor. Sadece çok mesaj atılıyorsa aktif kalıyor.

Şu karta yükseltip 4060ı satılığa koyma işi :monkahmm: Üste kaç koymam gerekir ve ne kadar perf artışı yaşarım? Sistem imzamda yazıyor.

Bence 16999'a Hepsiburada'dan Hepsiburada World kartınız varsa 9 taksitle Sapphire Pulse almak daha mantıklı. Biraz yatırım olaylarından anlıyorsanız yaklaşık 3k falan ucuza getirebilirsiniz.

bu hepsipay parasını karta geri alabiliyormuyuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,212
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes
Geri