ASUS PRIME RTX 5060 16 GB Alınır mı

yagiz703

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar bütçe konusunda 27-28 binlere kadar çıkabilirim fakat bazı yerlerde AMD 9060 16 GB 5060 ekran karıyla aynı performansı veriyor diyorlar tam emin olamadım aklımda kesinlikle RTX'i almak var üç fanlısı TRENDYOL üzerinde 28.000 tl ye satılıyor. Normalde trendyol üzerinden pc parçası almam fakat 6 taksit vadesiz teklif sunduğu için alacağım. Sizde RTX 5060 16 GB Yİ almalı mıyım ve daha da önemlisi trendyol üzerinden alınır mı.
kasa

birde kasamın linkini koydum muhtemelen üç fanlısı sığar ama emin olmak istedim

Merhabalar bütçe konusunda 27-28 binlere kadar çıkabilirim fakat bazı yerlerde AMD 9060 16 GB 5060 ekran karıyla aynı performansı veriyor diyorlar tam emin olamadım aklımda kesinlikle RTX'i almak var üç fanlısı TRENDYOL üzerinde 28.000 tl ye satılıyor. Normalde trendyol üzerinden pc parçası almam fakat 6 taksit vadesiz teklif sunduğu için alacağım. Sizde RTX 5060 16 GB Yİ almalı mıyım ve daha da önemlisi trendyol üzerinden alınır mı.
kasa

Kasanda umarım frizbynin kendi psusu yoktur.

ryzen 5 5600 işlemci
b450 m gaming plus anakart
650 psu kullanıyorum
32 gb ram

aşırı pahalı 23k nın üstüne çıkma 5060 ti de

kasa

https://www.amazon.com.tr/ASUS-DUAL...95a-9aa5-e9ede16cd971&pd_rd_i=B0F4DVKSZ4&th=1 bir tık daha uygun bnde dual olan versiyonunu düşünüyorum dedğin gibi peşine 6 taksit cezbediyo

Bunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Tamamen serin çalışıyor.
Öyledir hocam zaten 5060 ti ne çeksin karttan da çok ısınsın, normalde tavsiye etmem bu modeli plastik arka plakadan dolayı ama taksit şartsa en iyi seçenek bu. İncelediğim 70 civarı görmüşler belki fan da biraz sesli olabilir ama 5k edecek dert değil bunlar alınır

Geri