Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS PROART RTX 4060 Tİ COİL WHİNE

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
O 14 günde gelmez emin ol 😇 kendim gönderince bile rapor 1 hafta sürüyordu. Diyecektin performansını beğenmedim daha üst model alacağım veyahut bütçem yetersi gibi. Ses dediniz tamam işi servise gönderip iade hakkınız olan 14 gün dolacaktır. Ha asus servisi değişim raporu gönderebilir yeni ürün alırsınız kapalı kutu. Yapacak bir şey yok artık incehesap vatan gibi firmalar ne yazıkki böyle. amazon iade nedenini mecburi olmadan soruyor 30 gün iade hakkınız oluyor .
yarın gidip olayı biraz itiraz etmeyi düşünüyorum sence :( almazlar mı hiçbirşekilde
sitede iade şartları kısmında 14 gün içindeyse ve ürün arızalıysa kabul edilir yazıyor.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
yarın gidip olayı biraz itiraz etmeyi düşünüyorum sence :( almazlar mı hiçbirşekilde
sitede iade şartları kısmında 14 gün içindeyse ve ürün arızalıysa kabul edilir yazıyor.
Kardeşim şansını dene servise gideceksede kendin gönder . Ama cw ses dedin seni aldılar listeye zorluk çıkarabilirler kartı bıraktıysan servise gitti diyebilirler ama şansını dene en kötü aynı kart sana geri gelir.

• Üzgün
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Kardeşim şansını dene servise gideceksede kendin gönder . Ama cw ses dedin seni aldılar listeye zorluk çıkarabilirler kartı bıraktıysan servise gitti diyebilirler ama şansını dene en kötü aynı kart sana geri gelir.
tamamdır sabah erkenden gidip şansımı deneyeceğim. teşekkür ederim.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
tamamdır sabah erkenden gidip şansımı deneyeceğim. teşekkür ederim.
Olmadı aklında bulunsun. Ürün sorunsuz diyilerek geri gelirse kendin direk 3 4 oyun videosu ile değişim talep ederek seni asus servisi arasada değişim istiyorum diyerek kendin gönder servise en azından kapalı kutu daha kolay satılır.

• Beğen

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Luxier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet K
Hocam sizin bahtsızlık şaka mı ya, başka bir parçada sorun olmadığından emin misiniz diyeceğim ama eski ekran kartınızda sıkıntı olmuyordu diye hatırlıyorum. Valla böylesine ilk defa denk geliyorum geçmiş olsun tekrardan.

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Olmadı aklında bulunsun. Ürün sorunsuz diyilerek geri gelirse kendin direk 3 4 oyun videosu ile değişim talep ederek seni asus servisi arasada değişim istiyorum diyerek kendin gönder servise en azından kapalı kutu daha kolay satılır.
yarın bi gidip denicem şansımı ama olmaz ise en kötü dediğiniz gibi yaparım. birde değişim kolay veriliyorda iade mi zorluyor anlamadım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizin bahtsızlık şaka mı ya, başka bir parçada sorun olmadığından emin misiniz diyeceğim ama eski ekran kartınızda sıkıntı olmuyordu diye hatırlıyorum. Valla böylesine ilk defa denk geliyorum geçmiş olsun tekrardan.
psu da denedik sorun kartlarda.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
yarın bi gidip denicem şansımı ama olmaz ise en kötü dediğiniz gibi yaparım. birde değişim kolay veriliyorda iade mi zorluyor anlamadım ?

psu da denedik sorun kartlarda.
şöyle söyleyeyim ürünü zaten servise kendileri gönderince ben 2 kere gamingentr üzerinden gönderdim 1 ay bekledim sorunsuz olduğu belirtilerek geri geldi. Aynı kartı kendim gönderdim 1 hafta içinde rapor geldi rapor ile başvuru yapıp firmadan tekrar kart talep ettim lakin 2 haftayı buldu. Aşırı oyalıyor firma sürekli yalan dolan yok servise suç atmalar kargoya suç atmalar kendileri gönderince zaten rapor bile çıkmıyor olan sizin 1 yada 2 ay ekran kartı olmadan geçen zamanınız oluyor. Servisten değişim raporu çıkarsanız bile bazı örnekleri var thh ye kadar gidenler oluyor servisin doa raporunu sallamayan firmalar oluyor. Kısacası paranızla rezil oluyorsunuz en önemli zamanınız hiçe sayılıyor. Genelde cw varsa iade edersin yada sese katlanırsın bu süreçlerle uğraşmamak için.

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
şöyle söyleyeyim ürünü zaten servise kendileri gönderince ben 2 kere gamingentr üzerinden gönderdim 1 ay bekledim sorunsuz olduğu belirtilerek geri geldi. Aynı kartı kendim gönderdim 1 hafta içinde rapor geldi rapor ile başvuru yapıp firmadan tekrar kart talep ettim lakin 2 haftayı buldu. Aşırı oyalıyor firma sürekli yalan dolan yok servise suç atmalar kargoya suç atmalar kendileri gönderince zaten rapor bile çıkmıyor olan sizin 1 yada 2 ay ekran kartı olmadan geçen zamanınız oluyor. Servisten değişim raporu çıkarsanız bile bazı örnekleri var thh ye kadar gidenler oluyor servisin doa raporunu sallamayan firmalar oluyor. Kısacası paranızla rezil oluyorsunuz en önemli zamanınız hiçe sayılıyor. Genelde cw varsa iade edersin yada sese katlanırsın bu süreçlerle uğraşmamak için.
ya işte boşluğuma denk geldi orda şuan o kadar strese girdimki yarın bian önce gitsem diye bekliyorum.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
ya işte boşluğuma denk geldi orda şuan o kadar strese girdimki yarın bian önce gitsem diye bekliyorum.
Stres yapma gereksiz şeyler için sonuna kadar gideceğini belirt bir şekilde yarın şansını dene sağlık olsun der geçersin. Benim 1.5 senem böyle ***** saçma servis süreçleri ile uğraşarak geçti sırf marka takıntım yüzünden asus rog olacak aga diyordum artık hiçç sallamıyorum :)

• Beğen

ysf0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yusuf
Evet arkadaşlar bu 3. ekran kartı deniyişim ve bundada colorfula göre biraz daha kısık seslisi var. Sanırım bunuda iade edip burda ekran kartı serüvenimi bitireceğim.
video :

ve şuan ses biraz daha da yükseldi.

ürünü incehesaptan aldım buraya giderek iade edeblir miyim ?

bu arada video tam belli olmuyor ama var yine aynı sorun sadece asus daha mı kaliteli olduğundan bilmiyorum ama daha az ses colorfula göre.
Kasanin kapağı kapalı ve dibine girmesen ses geliyor mu ?

Gerçekten çok moral bozucu her seferinde aynı sorunu yaşamak insanı deli eder

Son düzenleme:

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Stres yapma gereksiz şeyler için sonuna kadar gideceğini belirt bir şekilde yarın şansını dene sağlık olsun der geçersin. Benim 1.5 senem böyle ***** saçma servis süreçleri ile uğraşarak geçti sırf marka takıntım yüzünden asus rog olacak aga diyordum artık hiçç sallamıyorum :)
yardımın için teşekkür ederim. şansımı deneyeceğim. dediğin gibi artık markaları bile kafaya takmaya gerek yok hepsi aynı...( daha öncesinde şuanki kartım tuf gtx 1650 vardı 2-3 defa gittim ve değişim onayı aldım ama şuanki iş asusa kalırsa iade alabilirmiyim oda korkutuyuyor.

Videoda ses belli olmuyor, kapağı kapalı ve kasanın dibine gitmesen ses geliyor mu ?

Gerçekten çok moral bozucu her seferinde aynı sorunu yaşamak insanı deli eder
kasanın camı kapalıyken biraz az geliyor ama duyuluyor. açık iken odada duyuluyor baya.

@LaZz61 özele bakar mısın.

@LaZz61 özele bakar mısın.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
iadesini aldım arkadaşlar ama benden tavsiye hepsiburada ve amazon hariç başka iade garantisi vermeyen firmalardan almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,472
Üyeler
161,862
Son üye
efe görkem
Top Bottom