Asus QG259QNS kaç ms

Reaksiyon skoru
4
Vatan dan aldım asus QG259QNS monitörünü sitede 1 ms yazıyordu ancak oradaki çalışan 0.3 ms biz yanlış yazmışız dedi internet sitesinde (minimum 0,3) griden griye yazıyor.
Şimdi bu monitör kaç ms? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

aldığım gibi iade etmiştim. 0.3 ms filan değil bu monitör. onun için elmb açmak gerekiyomuş onu açınca çok bulanıklaşıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir daha asla asus monitöre bulaşmam

Asusun 44 bin TL'lik monitörü bile 1.8ms, strobe ayarı olmadan 1ms ve altını unutun. QNS çok daha alt seviye bir model.
Desktop Screenshot 2025.06.26 - 20.10.58.48.webp

Asusun 44 bin TL'lik monitörü bile 1.8ms, strobe ayarı olmadan 1ms ve altını unutun. QNS çok daha alt seviye bir model.
Alıntıyı görüntüle
insanları kandırıyorlar 0.3 ms diye

itopyada felan 0.3 ms demiş foruma baktım herkes memnun siz nerden biliyorsunuz öyle olduğunu

bu testleri nereden yapıyorlar kesin bilgiler mi?

birde bir şey soracağım forumlarda insanlar ms çok önemli değil demiş farkı anlamazsınız demişler öyle mi (tabi 1 ms ile 10 ms arasındaki fark değil) 1 2 ms bir şey değiştirmez diyorlar öyle mi?

aldığım gibi iade etmiştim. 0.3 ms filan değil bu monitör. onun için elmb açmak gerekiyomuş onu açınca çok bulanıklaşıyordu

bir daha asla asus monitöre bulaşmam
şuanda hangi monitörü kullanıyorsunuz acaba?

Son düzenleme:
bu testleri nereden yapıyorlar kesin bilgiler mi?

birde bir şey soracağım forumlarda insanlar ms çok önemli değil demiş farkı anlamazsınız demişler öyle mi (tabi 1 ms ile 10 ms arasındaki fark değil) 1 2 ms bir şey değiştirmez diyorlar öyle mi?

şuanda hangi monitörü kullanıyorsunuz acaba?
Monitors unboxed, techless, PC Monitors, TFT central vb profesyonel incelemeciler yapıyor.

Geri