- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oc diye bunu aldım hocam 200 fazla verip yanlış mı yapmışımBurada daha ucuzdu. 7400'e geliyordu.
Bu oc diye bunu aldım hocam 200 fazla verip yanlış mı yapmışımBurada daha ucuzdu. 7400'e geliyordu.
%3 falan OC'si. bence gerek yoktu ama 200 TL'den dilin yanmaz merak etme.Bu oc diye bunu aldım hocam 200 fazla verip yanlış mı yapmışım
Bu geri ödeme muhabbeti nedir acaba, yeşillendirirseniz sevinirimDüşünsene alıyorsun ve geri ödeme olmuyor xD
Üzeceğini hiç sanmam Asus bu nesilde dual serisini etli butlu güzel yapmış.Performans bakımından diğer modellere göre bizi üzer mi ?
Bende tam bilmiom kısacası belli bir miktarda para iadesi oluyor geri sana bu kadar her Asus ürününde farklı .fBu geri ödeme muhabbeti nedir acaba, yeşillendirirseniz sevinirim
QP'deki 7400lük olanda amd oyun kampanyası yok iken gaming gendeki 7600lükte sniper elite 5 forspoken saints row hediyesi var bunuda unutmamak gerek%3 falan OC'si. bence gerek yoktu ama 200 TL'den dilin yanmaz merak etme.
Onu satıcı değil AMD veriyor bunuda bilmek lazım.QP'deki 7400lük olanda amd oyun kampanyası yok iken gaming gendeki 7600lükte sniper elite 5 forspoken saints row hediyesi var bunuda unutmamak gerek
hocam an itibariyle ben sipariş geçtim üzüldüm siz böyle diyince :/An itibariyle stok bitti. Gece 00.00 döneydi ya. Kartın dönmesini bekliyordum.
evet ancak amd nin belirttiği satıcı listesinde qp yok .Onu satıcı değil AMD veriyor bunuda bilmek lazım.
Sağlık olsun dostum güle güle kullan. Başka zamanı kovalarız artıkhocam an itibariyle ben sipariş geçtim üzüldüm siz böyle diyince :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ancak amd nin belirttiği satıcı listesinde qp yok .
teşekkürler hocam daha iyi kampanyalar sizin olur umarımSağlık olsun dostum güle güle kullan. Başka zamanı kovalarız artık