❌İndirim Bitti! ASUS Radeon RX 7600 10.799₺

Hocam siz yanlis anlamayin, sizlik degil genel olarak konusucam yoksa indirim gayet iyi ama bu kart 10000 asla etmez, bir de 18K ya koyup sonra 10K diyorlar koptum gulmekten RX 6600 ile arasinda 1gram fark yok, 6600'de 10K nerdeyse ben zamaninda 4K ya almistim sifir 6600'u hala kullaniyorum 7600 XT' sahibi bir arkadasim var ayni performansi aliyoruz oyunlarda hic memnun degil karttan, ben soyle bir oneride bulunabilirim hem piyasadaki sifir fiyatlardan daha ucuz bir sifir kart hem de ekran kartiniz varsa mevcutta takasla alabileceginiz 7800XT var, Ornek: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rx-7800xt-16-gb-gdr6-takasli-1259045441/detay, ben bunu alacagim 2 haftaya insallah benim karta 5K sayiyor 10-11K'ya 7600 almaktansa 7800XT cok daha mantikli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel oyunları oynayacaksanız eğer 8 GB VRAM çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor. ARC B580 çok daha mantıklı.
8GB 1080p'de hangi oyunlarda cokuyor hocam acar misin? B580 pismanliktir sadece VRAM yuksek kartta. Videolarda ki gibi bir kart asla degil.

Alan herkes cevremde de , yabanci forumlarda da takip ettigim kadariyla hep iade edip baska kartlara gectiler. 12GB dolduracak bir kart degil zaten orasi ayri.

Buyur. Ayrıca B580'nin sürücü sorunları bayağı düzeldi. @Ricardo Quaresma- kullanıyor çok memnun.
Buyur diyor bana 5060TI 8GB videosu atiyor bu kartlar 2K'da oynatacak veya 5060Ti gucunde kartlar mi sence :D zaten 1080 kartlari ve 1080p yuksek ayarlarda 60fps hikaye oyunu oynatir, oynatmadigi yerde FSR acarsin ve 8GB yeter 3 senedir 8GB kart kullaniyorum Forza Horizon 5 disinda hic bir oyunda VRAM sorun yaratmadi, Forza'da da hersey ekstrem de sadece bir ayar var (Environment texture quality) adi bu bunu high yapiyor vram sorunu couluyor.

Buyur diyor bana 5060TI 8GB videosu atiyor bu kartlar 2K'da oynatacak veya 5060Ti gucunde kartlar mi sence :D zaten 1080 kartlari ve 1080p yuksek ayarlarda 60fps hikaye oyunu oynatir, oynatmadigi yerde FSR acarsin ve 8GB yeter 3 senedir 8GB kart kullaniyorum Forza Horizon 5 disinda hic bir oyunda VRAM sorun yaratmadi, Forza'da da hersey ekstrem de sadece bir ayar var (Environment texture quality) adi bu bunu high yapiyor vram sorunu couluyor.
1080P oyunda da çökmüş. 2 yıl sonra çoğu oyunda böyle olacak.

1080P oyunda da çökmüş. 2 yıl sonra çoğu oyunda böyle olacak.
optimizasyonu kötüyse her oyunda çöker şimdi bile çoğu oyun RT kapatılmaz şekilde geliyor RT performansı önemli 1080p için dlss mfgyi saymıyorum bile

12GB'ta 2 sene sonra coker o zaman direk 16GB ve ustunu almasi lazim o mantikla bakiliyorsa hocam.
Boş yapıyorsun. 8 GB VRAM'in yetmediğinin sinyalleri taa 2022'de verildi. Şu anda 1080P bazı oyunlarda bile çökme seviyesine geldiyse eğer 2 yıl sonra çoğu oyunda öyle olacak. 12 GB VRAM'in 2K'da tıkandığı oyun yok şu an.

Boş yapıyorsun. 8 GB VRAM'in yetmediğinin sinyalleri taa 2022'de verildi. Şu anda 1080P bazı oyunlarda bile çökme seviyesine geldiyse eğer 2 yıl sonra çoğu oyunda öyle olacak. 12 GB VRAM'in 2K'da tıkandığı oyun yok şu an.
8GB kart kullanmiyorsun, 3 yildir 8GB kart kullaniyorum, hala da kullaniyorum diyorki bana cokme sinyalleri verdi diyor, cokuyor diyor bende diyorum ki hangi oyunda cokuyor bana bir video atiyorsun kart 5060Ti, testler 2K ve 4K. 12GB tikandigi oyun yok diyorsun 2K'da 1080P Ultranin da ultrasi ayarlara alirsan 8GB tabii yetmez EKSTRA olarak bu kartlar zaten Ultrada oynatacak kart degil 1080P high ayarlarda 8GB hangi oyunda cokuyor soylesene bana bir bakiyim bu kartlar dahilinde, 2K Ultranin ultrasinda da 12GB yetmez diyorum hem zaten celiski sende 8GB bitti diyorsun o zaman minimum sinir 12GB bende diyorum ki 2 sene sonra da 12GB bityer diyorum, bos yapirosun diyosun tikandigi oyun yok SUAN DA diyorsun, ben zaten 2 sene sonra biter dedim suan demedim ki. Bana internetten videolari izlemis izlemis gelmis burada konusuyor.

Oynamadigim hikayeli oyun kalmadi 1080p yuksek ayarlarda 8GB miss gibi gidiyor sadecee performans tarafinda yetmedigi yerler oluyor onda da FSR aciyorum hala 8GB 2022'de sinyal verdi diyor. 16GB kart alin diyorum en mantikli secenek bu diye, ona da laf geliyor. Tamam hocam en iyi kart sizde en fazla vram sizde.

1080P Ultranin da ultrasi ayarlara alirsan 8GB tabii yetme
Bari düşük FPS versin direk çöküyor. İstediği kadar yüksek grafik olsun 1080P'de çökmesi kabul edilemez. Bu gidişle yüksek ayarlarda da aynısını yapar. ARC B580'i savunmuyorum ama konuda ki ekran kartını alıp 8 GB VRAM'den çekmek yerine ufak bir sürücü sorununu tercih ederim. Hem kas gücü olarakta çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,893
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri