❌İndirim Bitti! ASUS Radeon RX 7600 10.799₺

Bari düşük FPS versin direk çöküyor. İstediği kadar yüksek grafik olsun 1080P'de çökmesi kabul edilemez. Bu gidişle yüksek ayarlarda da aynısını yapar. ARC B580'i savunmuyorum ama konuda ki ekran kartını alıp 8 GB VRAM'den çekmek yerine ufak bir sürücü sorununu tercih ederim. Hem kas gücü olarakta çok daha iyi.
Onu bende dedim zaten hocam basta hem bu fiyata bu kart hem de bu fiyata bu VRAM alinmaz, 7800XT onerdim direk ama B580 tarafinda hala dedigim gibi A serisi yeni yeni duzelmisken tamamiyle B serisinin duzelmesine daha cok yol var gibi gozukuyor herkes dedigim gibi kartlari iade etti hep. Yoksa bende B580 yerine 7600 alsin demiyorum B580' 7600'den iyidir IKISI ARASINDA B580 alsin tabii ki. Ama 12GB kartlarda biter 2 seneye 16GB suan en iyi secenek her acidan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Butce olarakta uygun attigim kart gibi ekstra da vram avantaji ccok fazla ister 1080p ister 2K goturur baya ve bu vrame bu fiyatlar cok iyi.

kendım kullanıyorum memnunum fakat 2.ele yonelmenız daha ıyı olur

Ya ikinci el ya b580 bence nede olsa hem kas gücü daha iyi hemde sorunsuz hemde 12gb her açıdan avantajlı sonuçta @İsimbulamajim dediklerine katılıyorum hocam

Boş yapıyorsun. 8 GB VRAM'in yetmediğinin sinyalleri taa 2022'de verildi. Şu anda 1080P bazı oyunlarda bile çökme seviyesine geldiyse eğer 2 yıl sonra çoğu oyunda öyle olacak. 12 GB VRAM'in 2K'da tıkandığı oyun yok şu an.
Videolarda genelde sırf 8GB nin yetmediğini kanıtlamaya çalışmak için VRAM derdi yokmuş gibi her ayarı açıyor çözünürlüğü arttırıyorlar sonra bak yetmiyor diyorlar. O çöküyor denen oyunu 6GB kartla da açarsın hatta belki 4GB ile bile açarsın sadece işi abartmadan düzgün ayarlarla açmak gerek. 2GB VRAM ile VRAM sorunu yaşamadan CP2077 oynamışlığım var çok abartılıyor bu mevzu.

Güncel oyunları oynayacaksanız eğer 8 GB VRAM çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor. ARC B580 çok daha mantıklı.
rtx 3070le her oyunu oynuyorum, çökme falan yaşamıyorum.

Güncel oyunları oynayacaksanız eğer 8 GB VRAM çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor. ARC B580 çok daha mantıklı.

Bari düşük FPS versin direk çöküyor. İstediği kadar yüksek grafik olsun 1080P'de çökmesi kabul edilemez. Bu gidişle yüksek ayarlarda da aynısını yapar. ARC B580'i savunmuyorum ama konuda ki ekran kartını alıp 8 GB VRAM'den çekmek yerine ufak bir sürücü sorununu tercih ederim. Hem kas gücü olarakta çok daha iyi.
R5 5600, rx7600 ile rdr2 yi 2k yüksek-orta ayarlarda bitirdim 75 ort FPS ile çökme olmadı. cyberpunk, Elden Ring, Gold of War 1 ve 2, Dyinglight 2 (en çok sıkıntı yasatan oyun bu olmasına rağmen bunda da 60 altına nadiren düşüyordu) bitirdim şuan Squad ve Arma Reforger da oynuyorum yine aynı şekilde 2k çözünürlükte. Normalde 2k kartı olmamasına rağmen ben sınırlarını zorlayarak kullanıyorum ve daha çökme gibi bir durumla karşılaşmadım. İmkan varsa kesinlikle 12gb VRAM tercih edilmeli tabi.

R5 5600, rx7600 ile rdr2 yi 2k yüksek-orta ayarlarda bitirdim 75 ort FPS ile çökme olmadı. cyberpunk, Elden Ring, Gold of War 1 ve 2, Dyinglight 2 (en çok sıkıntı yasatan oyun bu olmasına rağmen bunda da 60 altına nadiren düşüyordu) bitirdim şuan Squad ve Arma Reforger da oynuyorum yine aynı şekilde 2k çözünürlükte. Normalde 2k kartı olmamasına rağmen ben sınırlarını zorlayarak kullanıyorum ve daha çökme gibi bir durumla karşılaşmadım. İmkan varsa kesinlikle 12gb VRAM tercih edilmeli tabi.
Hocam kesinlikle katiliyorum VRAM tarafinda problem olmasada Dying Light 2 performans olarak epey bir problem yasatir ya benim karta da 1080p oynuyorum bide ben medium grafikler sadece golge yuksek ayarda + fsr2 quality ile 60 aliyorum, avantajim surada kol ile oynuyorum fare ile oynasam o kare hizlarina dayanamam kusarim ben ekran kartinin ustune ama kol biraz daha smooth deneyim sagladigi icin iyi oluyor. O kadar oyun oynadim bende bir su oyunda performans cok kotu, cyberpunk bile ultra + fsr sorun cikarmiyor ama bu DL 2 ne probem oyunmus yeni basladim bi de bir tik uzdu bu performans yalan yok.

Hocam kesinlikle katiliyorum VRAM tarafinda problem olmasada Dying Light 2 performans olarak epey bir problem yasatir ya benim karta da 1080p oynuyorum bide ben medium grafikler sadece golge yuksek ayarda + fsr2 quality ile 60 aliyorum, avantajim surada kol ile oynuyorum fare ile oynasam o kare hizlarina dayanamam kusarim ben ekran kartinin ustune ama kol biraz daha smooth deneyim sagladigi icin iyi oluyor. O kadar oyun oynadim bende bir su oyunda performans cok kotu, cyberpunk bile ultra + fsr sorun cikarmiyor ama bu DL 2 ne probem oyunmus yeni basladim bi de bir tik uzdu bu performans yalan yok.
Öyle hocam dy2 optimizasyonu sıkıntılı. 1080e çekiyorum 5-10fps artıyor :D

hocam 6gb rx5600xt kullanıyorum hiçde pişman etmedi 6gb olmasına rağmen driver sorunu falan var dediler alırken ama driver sorunu yaşamadım kısacası cayır cayır oynatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,893
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri