Neler Yeni

Asus Rog Azoth - Garantiden Değişim Geldi Ne Kadar Eder

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Yerli
Merhaba arkadaşlar.

Asus Rog Azoth klavyemi garantiye göndermiştim, ürün değişimi olmuş sıfır ürün gönderdiler. Ürün beyaz ve satmayı düşünüyorum, ne kadar eder acaba?

Mac'e geçtiğim için Apple Magic Keyboard kullanıyorum, artık bunu satma kararı aldım o yüzden.

SCR-20241121-mtnx.png

Akakce'de en düşük fiyat bu şekilde, 1.5 sene daha garantisi mevcut.

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Yerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para iadesi alabiliyorsan al bence. 4 5 maks satacağın
Mouse için iade yaptılar ama klavye de sıfır ürün gönderdiler. 5K satış rakamıyla ilana koymam uygun olacaktır o halde?

gunesss

80+
ne 4-5'i bro, ben 5.5'a temizini zor buldum, kafadan 6ya satarsın kutusunu hiç açmazsan.

bu arada neden servise yollamıştın? çift basma mı vardı sende de

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Yerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne 4-5'i bro, ben 5.5'a temizini zor buldum, kafadan 6ya satarsın kutusunu hiç açmazsan.

bu arada neden servise yollamıştın? çift basma mı vardı sende de
Hocam yeni geldi kutuyu açıp test ettim çalışıyor, jelatinleri üzerinde hala. Tekrar kutuya koyup ilana 5.5'a koyayım o halde?

Evet. Kutusunun hiç açılmadığını belirtin. Ben satılacağı fiyatı yazdım 6 6.5 falan yazıp pazarlıkla inseniz daha iyi
Kutuyu açıp test ettim hocam ama jelatinleri hala üzerinde onlara dokunmadım. 5.5'e ilana koyayım, alıcı içinde biraz uygun olmuş olur benim de işim görülmüş olur.

Hocam yeni geldi kutuyu açıp test ettim çalışıyor, jelatinleri üzerinde hala. Tekrar kutuya koyup ilana 5.5'a koyayım o halde?

Kutuyu açıp test ettim hocam ama jelatinleri hala üzerinde onlara dokunmadım. 5.5'e ilana koyayım, alıcı içinde biraz uygun olmuş olur benim de işim görülmüş olur.
size nasıl uyarsa hocam. benim fiyatı düşük tutma nedenim bu paraya çok daha iyi modeller olması. ancak belki marka takıntısı olan vardır

gunesss

80+

ya bendekinde de arada çift tıklama oluyor, çok üşeniyorum servise yollamaya yollayayım da benimkini de değiştirsinler bari
Mesaj otomatik birleştirildi:

size nasıl uyarsa hocam. benim fiyatı düşük tutma nedenim bu paraya çok daha iyi modeller olması. ancak belki marka takıntısı olan vardır
daha iyi hangi model var kablosuzda hocam? ciddi soruyorum

hot swap olması, switchi vb. vb. hepsi zaten neredeyse tüm custom klavyelerde aynı, hangi klavyede böyle bir pil performansı var ki

ya bendekinde de arada çift tıklama oluyor, çok üşeniyorum servise yollamaya yollayayım da benimkini de değiştirsinler bari

hot swap olması, switchi vb. vb. hepsi zaten neredeyse tüm custom klavyelerde aynı, hangi klavyede böyle bir pil performansı var ki
bu paraya rahatça rapid trigger modeller bulunuyor

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Yerli

3 rakamının çift yazmasından dolayı garantiye gönderdim, direkt değişim yapmışlar hocam, gönderirseniz sizde de direkt değişim olacaktır. Penta servise göndermiştim, ürünü de gaming.gen.tr'den aldım.

rapid trigger olmasa bile switch olarak daha iyi akko olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,040
Üyeler
160,931
Son üye
irvm
Top Bottom