O zaman cumayı bekleyelim saolasın kralİncehesapta stok varsa haftaya değil ondan sonraki hafta belki tekrar gelir. Am4 soket yavaş yavaş bitiyor çünkü. Ellerinden çıkarmaya bakıyorlar.
Bu arada illa bu ürüne takıntılı olsam Trendyol'da ''Ankara bilişim elektronikten'' almak yerine, incehesap gaming gecesine gelir mi diye beklerdim düşük ihtimalde olsa arada 3k civarı fiyat oynuyor. Bilmiyorum
oha o kadar düştü müPahalı almışsın. Cuma günü 5500 TL ye satıldı. İncehesap gaming gecesinde.
Am4 kartlarda ciddi bi dusus varİyi geceler dostlar
Uzun zamandır extreme ile baktığım bir karttı bi anda düştü piyasada bu kartlar ama bu daha düşmüş hali kaptım hemen lazım olan kacırmasın 2 stok yazıyor 6 aylık en dip fiyatına yakın
Alıntıyı görüntüle![]()
ASUS Rog Crosshair Vııı Dark Hero Amd X570 Am4 Ddr4 5100 Çift M2 Usb3.2 Ax Wifi + Bt - Fiyatı, Yorumları
ASUS Rog Crosshair Vııı Dark Hero Amd X570 Am4 Ddr4 5100 Çift M2 Usb3.2 Ax Wifi + Bt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
her ne kadar tank anakart olsa da eski model artık ölü yatırım olmuş bence bende imzadaki üstü çizili anakart vardı sorunlu çıktı baya uğraştırdı sonra iade değişim kararından sonra baktım am5 geliyor yolda dedim tamam dursun ölü bir anakarta bu kadar para bağlamayım şuan idarelik bir anakartla am5 platformundaki gelişmeleri takip ediyorum
EtWay be ondan düştü demekki piyasa ama 10 stokda işte kaç tanesi al satcıdır ki yarın yine fırlar fiyatı simdi iptal etsembilemedim