cfranko
80+ Platinum
- Katılım
- 27 Haziran 2020
- Mesajlar
- 18,737
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,617
Bende düz Delta var biliyosun zaten, bence çok güzel. Delta S mantıken daha iyi olmalı o yüzden ama niye değilBaşta çok iyi gibi gelmişti. Ürün ilk çıktığında heyecanla yurt dışından hızlı kargo ile birlikte 2.800tl gibi bir fiyata almıştım. Büyük hata yaptığımı fark ettim ve 1000₺'nin bile bu kulaklık için fazla olduğunu düşünmeye başladım.
Malzeme kalitesi olarak 2 tarafta bulunan plastik parça hiçbir şey yapmadan çatladı ve kırıldı.
Tizler gayet iyi, midler fena değil ve baslar ise iğrenç kalitede.
MQA diye saçma sapan bir teknoloji var. Baya iyi göz boyuyor. Hi-RES adı altında sadece distortion olan kısımları kaldırarak daha temizimsi bir ses verince maalesef yüksek kalite olmuş olmuyor.
Mikrofonu da gürültü önleme olarak mükemmel fakat ses kalitesi ve netliği olarak 400tl bandındaki herhangi bir kulaklık gibi.
Zamanında öneriyordum fakat büyük hata yapıyormuşum. Tavsiye etmiyorum.
Daha tipsiz bi kulaklık bulamadın mıhttps://www.n11.com/urun/asus-rog-s...round-oyuncu-kulakligi-1793397?magaza=eternalAlıntıyı görüntüle
Dün bunu aldım hiç kötü yorumu yoktu