Neler Yeni

asus rog g16 serisi soğutma konusunda ne kadar iyi ve oyunlarda kaç fps alıyorum

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
herkese selamlar, bu cihazı almak isteyenler için bir kaç şeyden bahsetmek istedim. öncelikle laptop fp bir laptop değil. ama premium bir laptop ve sizi kesinlikle üzmeyecek bir cihaz. soğutma ve kasa konusunda muazzam ekranından bahsetmiyorum.

ben stant kullanıyorum genelde şu an arkada 6 google sekmesi ve birkaç oyun indirme işlemim devam ediyor. laptop 3 saattir açık. sıcaklık değerlerine gelince 39 derecede ve dengeli moda aldığım için fanlar çalışmıyor. turbo moda alıp hemen fotosunu da çekiyorum. oyunlarda en fazla 72 dereceyi gördüm.

yazıyı yazarken cs2 den kaç fps aldığımı unutup tekrar oynadım :)
180 ile 280 arası değişken fps değeri alıyorum. işlemci en fazla 68 i gördü.

war thunder oynarken de ortalama 270 fps alıyorum. bu ikisi dışında şimdilik oyun oynamıyorum ekran kartım 4050
war thunderde 72 dereceleri gördüm oyunun tamamını indirdim ekran kartına abanıyor oyun.

1727859842106.png

oyunu kapatıp değerlere baktım 5 saniye bile geçmemiştir(msi afterburner çalışmıyor bilmem nedendir cpu sıcaklığını görmem için oyundan çıkmam gerekiyor) onun dışında fps ve gpu değerlerini nvidia üzerinden görüntülüyorum oyun oynarken
fan sesi inanılmaz rahatsız etmiyor. herhangi bir şekilde watt kısıtlaması yapmadım. bu arada oyun oynarken klavye arasından da hava akışı sağlandığı için parmaklarınız serinliyor oynarken diğer laptoplarda bu duruma çok rastlamadım belirtmek istedim farklı hissettiriyor :) onun dışında söylemek istediğim bir şey yok sorusu olan varsa sorabilir
1727860062433.png

Hermitus

80+ Bronze
Derece iyi ama kaç watt güç kullanıyordu işlemci o da önemli. Msi Afterburner ile ölçebilirsiniz. Benim predator'dan örnek bir fotoğraf atayım kıyaslayabilirsiniz.
image-2.png

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derece iyi ama kaç watt güç kullanıyordu işlemci o da önemli. Msi Afterburner ile ölçebilirsiniz.
onu gösteriyor da hocam kontrol etmedim ne yalan söyleyeyim msi afterburner çalışmıyor nedense nvidia yı kullanıyorum
1727860659825.png

Hermitus

80+ Bronze

Hermitus

80+ Bronze
hocam cpu nun 20 30 unu kullanıyordu ona bakmıştım
Cs2 için oyuna başlatmadan bir kod giriliyor. Onu araştırıp bulun sonra oyuna msi afterburnerla girin bu sefer gözükecektir.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs2 için oyuna başlatmadan bir kod giriliyor. Onu araştırıp bulun sonra oyuna msi afterburnerla girin bu sefer gözükecektir.
hocam şu an işim çıktı müsait bir vakitte deneyim. yüksek watt çekseydi cpu kullanım oranı yüksek olmaz mıydı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps değerleri neden değişken sizce ? iyi mi değerler

Hermitus

80+ Bronze
hocam şu an işim çıktı müsait bir vakitte deneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps değerleri neden değişken sizce ? iyi mi değerler
Cs2 hakkında pek bilgim yok internetten aynı modelle kıyaslamanız daha mantıklı olur.

Top Bottom