ASUS ROG GLADİUS 2 CORE VS RİVAL 3

ZyRex

80+
Reaksiyon skoru
63
Bu iki mouse arasında kaldım.
Rust csgo ve R6 tarzı fps oyunları oynamaktayım ve iki mouse u da çok beğendim elim orta ne çok büyük ne çok küçük claw ve fingertıp karışımı bir tutuşum var.
çoğunluk rust oynadığım için spray benim için çok önemli bu yüzden hafiflik de benim için önemli varsa başka mouse tavsiyeniz buyrun lütfen.
Takip ettiğim bir youtuber glodious model o önerdi onu da düşünebilirim

Gladius 2 origin var 12 000 dpi cok büyük gitti razer viper aldim

Bu iki mouse arasında kaldım.
Rust csgo ve R6 tarzı fps oyunları oynamaktayım ve iki mouse u da çok beğendim elim orta ne çok büyük ne çok küçük claw ve fingertıp karışımı bir tutuşum var.
çoğunluk rust oynadığım için spray benim için çok önemli bu yüzden hafiflik de benim için önemli varsa başka mouse tavsiyeniz buyrun lütfen.
Takip ettiğim bir youtuber glodious model o önerdi onu da düşünebilirim
Ergonomisi ve optik sensörü rog un daha iyi diye biliyorum . Fiyat bakımından sıkıntınız varsa ucuz olanı alın çok farkları yok dpı bakımından Rival 3 daha iyi . Ama şahsi olarak rog alırdım fiyat sıkıntısı yoksa

bende araştırmaktayım. gladius 2 alacağım 300-280 TL ye düştüğü zamanlar oldu.İki üründe aynı fiyat bandında dolaşmakta. Hafiflik açısından bence gladius2 en ideali

bende araştırmaktayım. gladius 2 alacağım 300-280 TL ye düştüğü zamanlar oldu.İki üründe aynı fiyat bandında dolaşmakta. Hafiflik açısından bence gladius2 en ideali
0 gladius 2 core buldum 300 liraya sıfır letgodan reis yüksek ihtimal ondan alıcam

İncehesap gaming sitesinde saat 22 de indirime girecek 280 veya 300 TL olcak . Bence letgo felan uğtaşana kadar burdan alabilirsin
Ah be kaçırdım görmedim mesajını reis tekrar düşücek mi fiyatı ? Düşücekse nerden takip edebilirim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,608
Üyeler
204,481
Son üye
SonFedaist
Geri