İnceleme Asus ROG Gladius II Wireless incelemesi

Yusufya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
563
Selam arkadaşlar hoş geldiniz. Bugün sizlerle birlikte yaklaşık 2 aydır kullandığım Asus ROG Gladius II Wireless'ı inceleyeceğiz hadi başlayalım.

Mouse'u 21 Mayıs Cuma gecesi İnceHesap Gaming Gecesi'nden 589 TL'ye aldım.

Kutu:
IMG_8953.jpg
IMG_8954.jpg
IMG_8955.jpg
IMG_8957.jpg
IMG_8956.jpg

Kutu tasarımını bayağı beğendim. Özellikle önde ve yanlarda olan ROG GLADIUS II WIRELESS yazısına
farklı açılardan bakıldığında yazının renk değiştirmesini beğendim. Ayrıca Kutunun Üstten Cırt Cırt ile açılmasıda ayrı bir güzellik.

Kutu İçeriği:
IMG_8959.jpg

Kutunun içinden Mouse, 2.4 GHz RF Kablosuz Bağlantı USB'si, Genel kitapçık,
ROG Logolu sticker ve 2 Adet yedek 50 Milyon kez tıklama ömrüne sahip Omron Anahtar'lar Çıkıyor.

Mouse'un Tasarımı:
IMG_8960.jpg
IMG_8961.jpg
IMG_8962.jpg

Mouse'a Asus TUF M5'ten geçiş yaptım ve gerçekten yapı açısından çok rahat geldi.
Tasarımına lafım yok sanki tam benim elime göre tasarlanmış ve elime cuk diye oturdu.
*Resim*
Mouse'un alt kısmı böyle. Switch üzerinden Bluetooth veya 2.4 GHz RF Bağlantısı arasında geçiş yapabiliyor, şarj kablosu bağlı değilken Mouse kapatılabiliyor ve
kenarlardaki 4 adet plastiği çıkararak Mouse'un içini açabiliyorsunuz bu şekilde anahtarları değiştirebiliyorsunuz.

Benim Düşüncem:
Bence çok güzel bir Mouse ama bir puan kırıyorum oda 120gr'lık ağırlığından dolayı.

Arkadaşlar bu benim ilk incelemem umarım bir hata yapmamışımdır ve yaptıysam da söylemekten çekinmeyin lütfen.

Eline sağlık dostum ama bu saatte ayakta olanın ya aşk acısı ya da başka bir şeyi vardır. Bu saatte inceleme mi yapılır dostum manyak mısın:D
İncelemeleri saat öğlen 2/3 gibi koyarsan daha iyi olur.

Sabaha Yükseltirim Konuyu İncelemeyi Yarın Yapıcaktım ama Yarın İşim Çıktı O Yüzden Bugün Yapayım Dedim :D
Bu arada incelemeye şimdi bakabildim, ilk incelemeye göre iyi yapmışsın. Eline sağlık.

Arkadaşım da bu mousetan almıştı 2.4ghz i çalışmadı, o da geri verip başka mouse aldı

Drag yapiliyo mu o.O2
Gidin uyuyun

Elinize sağlık, güzel inceleme. Beğendiğim bir mouse ama 500TL üstünü haketmiyor bence.

Eline sağlık dostum ama bu saatte ayakta olanın ya aşk acısı ya da başka bir şeyi vardır. Bu saatte inceleme mi yapılır dostum manyak mısın:D
İncelemeleri saat öğlen 2/3 gibi koyarsan daha iyi olur.
O gece saat 5'e kadar inceleme yazan ben bunu beğenmedi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,602
Üyeler
191,132
Son üye
rockstardenizli
Geri