Neler Yeni

Asus rog gladius iii tekerlek sorunu

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emre taşçı
Mouse'u alalı yaklaşık 9 10 ay oldu. Fakat 1-2 aydır tekerlekte sorun var. Arada ileri gittiğimde geri geri gittiğimde ileri gidiyor. Mouse'un içini açıp tekerlekle 2 oynadığımda düzelip 1 gün sonra tekrar başlıyor. Evde bir çözümü var mı yoksa garantiye mi göndermeliyim. İçini açtığım için garanti kaybolur mu?

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Musa Topçu
aynı sorunu bende yaşamıştım faturayı bulamadığım için garantiye gönderemedim encoder hatası olarak gözüküyor çoğu yerde encoderi değiştirmek gerekiyor uğraş dur toz kaynaklıda olabiliyor

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emre taşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorunu bende yaşamıştım faturayı bulamadığım için garantiye gönderemedim encoder hatası olarak gözüküyor çoğu yerde encoderi değiştirmek gerekiyor uğraş dur toz kaynaklıda olabiliyor
Bu encoder değiştirmek maliyetli, zor bir olaylı bilginiz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Suleyman
Mouse'u alalı yaklaşık 9 10 ay oldu. Fakat 1-2 aydır tekerlekte sorun var. Arada ileri gittiğimde geri geri gittiğimde ileri gidiyor. Mouse'un içini açıp tekerlekle 2 oynadığımda düzelip 1 gün sonra tekrar başlıyor. Evde bir çözümü var mı yoksa garantiye mi göndermeliyim. İçini açtığım için garanti kaybolur mu?
İçini açmanız sıkıntı çıkarmaz bence zaten içi açılıp switch değişen bir mouse evde çözüm ile
İlgili bilgim yok garantiye göndermek en sağlıklısı olur bence.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Musa Topçu
Bu encoder değiştirmek maliyetli, zor bir olaylı bilginiz var mı?
kendiniz yaparsanız garanti direkt bozulur en iyisi garantiye göndermek orj parçayla değişim yaparlar hem
Mesaj otomatik birleştirildi:

lehim vs. yapmanız gerek encoderi söküp yeni encoder alıp takarak çözülüyor

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emre taşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçini açmanız sıkıntı çıkarmaz bence zaten içi açılıp switch değişen bir mouse evde çözüm ile
İlgili bilgim yok garantiye göndermek en sağlıklısı olur bence.
kendiniz yaparsanız garanti direkt bozulur en iyisi garantiye göndermek orj parçayla değişim yaparlar hem
Mesaj otomatik birleştirildi:

lehim vs. yapmanız gerek encoderi söküp yeni encoder alıp takarak çözülüyor
Tamamdır. En iyisi garantiye göndermek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,826
Üyeler
167,202
Son üye
kendimize38