fiyatı çok uçmayan ve kalitesiz bir marka olmayan mouse seçmeye çalışıyorum her cihaz içinde farklı uygulamalar tüklemek falanda saçma geliyor tek bi markaya odaklanmak mantıklı olacaktır diye hissediyorum8k dongle tr de yok bunların eger ben bundan istiyorum derseniz okadarda iyi degil extreme modeli var onu almanız lazım
Özellikle asus un mouselarından uzak duymanızı öneririm scroll sorunu ile geliyor tabi her mouseda çıkmayabilirfiyatı çok uçmayan ve kalitesiz bir marka olmayan mouse seçmeye çalışıyorum her cihaz içinde farklı uygulamalar tüklemek falanda saçma geliyor tek bi markaya odaklanmak mantıklı olacaktır diye hissediyorum
en sevmediğim olay çoğu mouse aynı sorunu yaşatıyor gerçekten gıcık eden bir sorun sırf bu yüzden monster marka kablosuz mouse umu garantiye gönderdimÖzellikle asus un mouselarından uzak duymanızı öneririm scroll sorunu ile geliyor tabi her mouseda çıkmayabilir
uygulama yüklemeden 8k açamazsın en azından benim kullandıklarımda uygulamasız 8k açamıyorsun akko ag one 8k siteden yapılıyordu galiba onun dışı yokfiyatı çok uçmayan ve kalitesiz bir marka olmayan mouse seçmeye çalışıyorum her cihaz içinde farklı uygulamalar tüklemek falanda saçma geliyor tek bi markaya odaklanmak mantıklı olacaktır diye hissediyorum
yok uygulama zaten kullanılacak onu demek istemedim mesela tüm parçalar asus olursa asus un yazılımıyla mouse klavye kulaklık kontrol edilir tek 1 uygulamadan onu demek istedimuygulama yüklemeden 8k açamazsın en azından benim kullandıklarımda uygulamasız 8k açamıyorsun akko ag one 8k siteden yapılıyordu galiba onun dışı yok
asusun yazılımı rezalet AC uygulamasını en son ne zaman açtığımı hatırlamıyorum bileyok uygulama zaten kullanılacak onu demek istemedim mesela tüm parçalar asus olursa asus un yazılımıyla mouse klavye kulaklık kontrol edilir tek 1 uygulamadan onu demek istedim
yok örnek olsun diye verdim bu tip bir şey yapmak istiyorum tek markadan ilerleyip tek uygulama kullanmakasusun yazılımı rezalet AC uygulamasını en son ne zaman açtığımı hatırlamıyorum bile
marka hakkında hiçbir bilgim yokscyrox v6 alın daha iyi veya bunun yerine viper v3 hyperspeed.
el boyutuna ve kablosuz kullanma sürene göre seçebilirsinmarka hakkında hiçbir bilgim yok
elim orta büyük arası fazla büyük sayılmaz kablosuz ise kullanım süresi yüksek olmalı çünkü takmayı unutuyorumel boyutuna ve kablosuz kullanma sürene göre seçebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela benim elim büyük olduğu için ve şarj sıkıntı olmasın diye atk z1 pro max seçtim
Çoğu mouse’un web driver’ın da bu özellik açılabiliyor bilmiyorum hangi mouseları kullandınız fakat 15 den fazla mouse kullandım 8k ve web driver özelliği olan her mouse’da bu kullanılabiliyordu ayrıca mouse tavsiye isteyen olursa ScyRox V6 önerebilirim gerçekten şu ana kadar bana en güzel gelen mouse bu oldu elde aşırı tok ve kaliteli hissettiriyor sensöründen tut clicklerine kadar bu kadar mouse içinden favorim oldu web driver’ı da var abidik gubidik çin yazılımları indirmenize de gerek kalmıyor başka sorusu olan ya da tavsiye isteyen varsa yardımcı olabilirim.uygulama yüklemeden 8k açamazsın en azından benim kullandıklarımda uygulamasız 8k açamıyorsun akko ag one 8k siteden yapılıyordu galiba onun dışı yok