aliozkanca
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 151
Asus ROG Strix G513IC-HN037 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar
![]()
Monster Abra A5 V19.2.5 i5-12500H 16 GB 500 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Abra A5 V19.2.5 i5-12500H 16 GB 500 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Abra A5 V19.2.5 i5-12500H 16 GB 500 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
8 ay monster t5 20.3 kullandım ve en son satıp masa üstü aldım satmamın en büyük nedeni aşırı fazla ısınması 86 derece de oyun oynuyordum klavye nin arasındaki metale dokununca elim acıyordu sıcaklıktan.Dostum monster taraftarı değilim ya
bide çok kalitesiz kasası ayrıca ben kullanırken kasanın boyası ve a tuşu silindi.8 ay monster t5 20.3 kullandım ve en son satıp masa üstü aldım satmamın en büyük nedeni aşırı fazla ısınması 86 derece de oyun oynuyordum klavye nin arasındaki metale dokununca elim acıyordu sıcaklıktan.
Ben excaliburla 97 derecede oyun oynuyordum 86 ne8 ay monster t5 20.3 kullandım ve en son satıp masa üstü aldım satmamın en büyük nedeni aşırı fazla ısınması 86 derece de oyun oynuyordum klavye nin arasındaki metale dokununca elim acıyordu sıcaklıktan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide çok kalitesiz kasası ayrıca ben kullanırken kasanın boyası ve a tuşu silindi.
Biliyorum malesef8 ay monster t5 20.3 kullandım ve en son satıp masa üstü aldım satmamın en büyük nedeni aşırı fazla ısınması 86 derece de oyun oynuyordum klavye nin arasındaki metale dokununca elim acıyordu sıcaklıktan.
bide çok kalitesiz kasası ayrıca ben kullanırken kasanın boyası ve a tuşu silindi.
Kullandığınız kasa clevo yanlış değilsem o zaman monster kötü kasa kullanıyordu şimdi daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.8 ay monster t5 20.3 kullandım ve en son satıp masa üstü aldım satmamın en büyük nedeni aşırı fazla ısınması 86 derece de oyun oynuyordum klavye nin arasındaki metale dokununca elim acıyordu sıcaklıktan.
tongfang kasaKullandığınız kasa clevo yanlış değilsem o zaman monster kötü kasa kullanıyordu şimdi daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.
Linkteki cihaz tongfang modellerinden bir tanesi, 2 haftadır kullanıyorum henüz 70 dereceye ulaşamadım8 ay monster t5 20.3 kullandım ve en son satıp masa üstü aldım satmamın en büyük nedeni aşırı fazla ısınması 86 derece de oyun oynuyordum klavye nin arasındaki metale dokununca elim acıyordu sıcaklıktan.
hangi oyunları oynuyorsun ?Linkteki cihaz tongfang modellerinden bir tanesi, 2 haftadır kullanıyorum henüz 70 dereceye ulaşamadım
BF1, FIVEM, rekabetçi oyunlar en son bugün rdr2'de denedim, cihazın altı kapalıyken bile 67 68lerde gidiyor, Whisper mod açıkken 60 61 anca. Henüz 2 haftalık cihaz ama bakımları yapıldığında çok fark edeceğini sanmıyorum, hadi 75 hadi 80. Gayet iyi olduğunu düşünüyorumhangi oyunları oynuyorsun ?
sen dahada bi üst seviyesin kral yaBen excaliburla 97 derecede oyun oynuyordum 86 ne![]()
gayet kötü bence ilerde zaten tuşların silinince anlarsın.BF1, FIVEM, rekabetçi oyunlar en son bugün rdr2'de denedim, cihazın altı kapalıyken bile 67 68lerde gidiyor, Whisper mod açıkken 60 61 anca. Henüz 2 haftalık cihaz ama bakımları yapıldığında çok fark edeceğini sanmıyorum, hadi 75 hadi 80. Gayet iyi olduğunu düşünüyorum