Neler Yeni

Asus rog laptop sizce alınır mı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ROG bazında o model pek iyi değil çok para. 19.2.5 falan alın zaten önermişler. 11300H mış 4800h mıs bitti onlar artık

soul

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muratkaan
sen dahada bi üst seviyesin kral ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

gayet kötü bence ilerde zaten tuşların silinince anlarsın.
Dostum neye dayanarak böyle kesin konuşuyorsun? Clevo kasa modellerin zaten sorunlu olduğu bariz bilinen gerçek, ama farklı bir durumdan farklı bir cihazdan konuşuyoruz tartışma çeviriyoruz bu şekilde dayanaksız kesin yargılar hoş değil. Varsa bildiğin ona göre konuşalım, kalıp yargılarla kötüleme yapmaya gerek yok. Tongfang kasa kullanan bir kaç arkadaşım vardı 1 yıla yakındır sikayetsiz kullandıklarını söylediler, birinin başına gelmiş diye hepsine gelecek mi sanki? İlk defa senden duydum tuşları siliniyor diye bir şikayeti

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Arda_213

80+
Dostum neye dayanarak böyle kesin konuşuyorsun? Clevo kasa modellerin zaten sorunlu olduğu bariz bilinen gerçek, ama farklı bir durumdan farklı bir cihazdan konuşuyoruz tartışma çeviriyoruz bu şekilde dayanaksız kesin yargılar hoş değil. Varsa bildiğin ona göre konuşalım, kalıp yargılarla kötüleme yapmaya gerek yok. Tongfang kasa kullanan bir kaç arkadaşım vardı 1 yıla yakındır sikayetsiz kullandıklarını söylediler, birinin başına gelmiş diye hepsine gelecek mi sanki? İlk defa senden duydum tuşları siliniyor diye bir şikayeti
Tongfang kasa zaten benim kullandığım. 8 ay kullandıktan sonra siliniyor monster almak mantıklı değil. kendi deneyimim forza 5 te 86 derecenin altına düşmüyordum önyargım yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom