sorusorangenc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 88
- Konu Sahibi Konu Sahibi
doğru pardon hocam g16 la kafam karıştıstrix modelin adı zaten birleşik hepsi
Alıntıyı görüntüle

doğru pardon hocam g16 la kafam karıştıstrix modelin adı zaten birleşik hepsi
Alıntıyı görüntüle
 tufla normal rog arasında pek bi fark yok sayılır.Bu paraya da 4060 almayı ver
 tufla normal rog arasında pek bi fark yok sayılır.Bu paraya da 4060 almayı ver 

hocam rog serisi alcam kararımı verdim bide teknorya satıcı çok sıkıntı hayatta almamadamın teki gelmiş burada gamegaraj asustan iyi diyortufla normal rog arasında pek bi fark yok sayılır.Bu paraya da 4060 almayı ver

ASUS Tuf Gaming A16 FA608PM-RV026 AMD Ryzen 9 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB 115W Freedos 16" 165Hz - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf Gaming A16 FA608PM-RV026 AMD Ryzen 9 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB 115W Freedos 16" 165Hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.idefix.com/asus-rog-str...os-tasinabilir-bilgis-p-12327107?vendorId=106 sonradan ssd takmak mantıklıhocam rog serisi alcam kararımı verdim bide teknorya satıcı çok sıkıntı hayatta almam
bide gamegaraj daha iyi diyorsa gitsin o alsın
Alma sadece markaya para veriyosun soğutması iyi felan da değil 95 dereceler de çalışıyo hala işlemcisi, game garaj laptoplar termal pad ile geliyor game garajlar 1000 çeker bu cihazlara tuf berbat bir seri zaten soğutması aşırı pasifhocam rog serisi alcam kararımı verdim bide teknorya satıcı çok sıkıntı hayatta almam
bide gamegaraj daha iyi diyorsa gitsin o alsın
Haklı Asus gibi bir marka kullanıcısını önemsemezken game garaj gibi türk marka bile fabrikasyon termal pad ile cihazları üretiyor ve pump out yapmıyor bile cihaz 1 sene içerisinde tabi sen bu bilgileri nereden bileceksin ki markası Asus sa en iyisidir de miadamın teki gelmiş burada gamegaraj asustan iyi diyortufla normal rog arasında pek bi fark yok sayılır.Bu paraya da 4060 almayı ver

ASUS Tuf Gaming A16 FA608PM-RV026 AMD Ryzen 9 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB 115W Freedos 16" 165Hz - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf Gaming A16 FA608PM-RV026 AMD Ryzen 9 8940HX 32GB 1TB SSD RTX5060-8GB 115W Freedos 16" 165Hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com

tamam sen gamegaraj alAlma sadece markaya para veriyosun soğutması iyi felan da değil 95 dereceler de çalışıyo hala işlemcisi, game garaj laptoplar termal pad ile geliyor game garajlar 1000 çeker bu cihazlara tuf berbat bir seri zaten soğutması aşırı pasif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklı Asus gibi bir marka kullanıcısını önemsemezken game garaj gibi türk marka bile fabrikasyon termal pad ile cihazları üretiyor ve pump out yapmıyor bile cihaz 1 sene içerisinde tabi sen bu bilgileri nereden bileceksin ki markası Asus sa en iyisidir de mi
Tamam asus rog fanboyutamam sen gamegaraj al
Hem konu açıyosun hem de önerilere kapalısın niye açıyon o zaman kanka konu kendin biliyosantamam sen gamegaraj al
tamam kanka sen gamegaraj al ben almicamfanboyluk kötü bir şey 70k ya 4060 aldırtıyorlar
onu beklicem bende hocam zatenTuf o fiyatı hak etmiyor. Kasımı beklemenizi öneririm. Ben temmuzda 4060 tufu forumla birlikte 32kya aldım.
senden bişey isteyen yok yazma o zamanTamam asus rog fanboyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem konu açıyosun hem de önerilere kapalısın niye açıyon o zaman kanka konu kendin biliyosan
2015 lileri foruma kim aldı agasenden bişey isteyen yok yazma o zaman
gamegaraj fan boyu
sıfır bir izlemiş gelmişsin2015 lileri foruma kim aldı aga