Selahattin
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
telefonu şarja taktıktan bir süre sonra kapanıyor ve öyle şarj olmaya davam ediyor sonun ne bilen yada daha önce böyle bişey yaşayan var mı yardım !!!
Başlıkta yazıyorKahinleri konuya davet ediyorum, sadece onlar hangi telefonu kullandığınızı bilebilir.
Sadece bu bilgiler ile tavsiye veremeyiz. Kullandığı kabloyu bilmiyorum, herhangi başka bir sıkıntısı var mı onu da bilmiyorum.Başlıkta yazıyor
şarj aleti orijinal başka bir sıkıntısı yok sadece şarj da oluyorSadece bu bilgiler ile tavsiye veremeyiz. Kullandığı kabloyu bilmiyorum, herhangi başka bir sıkıntısı var mı onu da bilmiyorum.
Offline charging de sıkıntı var öyleyse. Telefonun içindeki bir uygulama da buna sebep olabilir.şarj aleti orijinal başka bir sıkıntısı yok sadece şarj da oluyor
Sorunu nasıl çezerimOffline charging de sıkıntı var öyleyse. Telefonun içindeki bir uygulama da buna sebep olabilir.
Hatalı veya cihzınızda optimize edilemeyen bir uygulama var. Kesinlikle uygulama kaynaklı olup olmadığından emin değiliz. Muhtemelen sıfılamak çözecektir yine de aynı uygulamayı geri yüklediğiniz de aynı sorun devam edecektir. Garanti bulunuyorsa gönderebilirsiniz.Sorunu nasıl çezerim
yurt dışı cihaz garanti yok tek tek denemek lazım anladığım teşekkürlerHatalı veya cihzınızda optimize edilemeyen bir uygulama var. Kesinlikle uygulama kaynaklı olup olmadığından emin değiliz. Muhtemelen sıfılamak çözecektir yine de aynı uygulamayı geri yüklediğiniz de aynı sorun devam edecektir. Garanti bulunuyorsa gönderebilirsiniz.