Moza RS3 Ve TS300 Rs Gt Arasında Kaldım Yardım Ederseniz Sevinirim.

Reaksiyon skoru
9
BEYLER ÖNCELİKLE SELAMÜN ALEYKÜM BÜTCEM 30 K 4 DE KENDİM EKLEYEBİLİRİM 34 DE MOZA RS 3 MÜ https://www.gelbura.com/moza-racing...ireksiyon-seti-pc-versiyonu-pd-TET00644579411 BUNDA DEBRİYAJ YOK ONUDA ALIRSAN 4 K YA GELİYOR 29 K KÜSÜR BİŞEY YAPIYOR DAHA SONRA https://simturracing.com/urun/vites-simulasyon-usb-joystick-pc-uyumlu-16-bit/ BURDAN VİTES ALIRSAN 34.400 FLN EDİYOR TOPLAMDA T300RS GT DE İSE DEBRİYAJ VAR VİTES YOK DEBRİYAJLI FİYATI 25-26K CİVARI VİTESLE 30K YA GELİYOR BİRİSİ 2016 DA ÇIKMIŞ KAYIŞLI SİSTEM BU T300RS GT MOZA RS3 DE 2024 DE ÇIKMIŞ BUDA DRECKT DRİVE SİSTEM SİZCE MANTIKLI OLAN HANGİSİ UZUN SÜRE GÖTÜRSÜN YETER

Aleyküm selam, Moza olur. Zaten ona bakarken T300'e bakmana hiç gerek yok.
Bir de bütçeyi zorluyorsa alternatif olarak PXN V10 Pro-Ultra veya PXN VD4 bakabilirsin.

29 30k veripte rs3 alınmaz hocam

Kendisi PXN VD4 kullanıcısıdır 😄 Moza R3 o parayı etmez. Ayrıca bazı kronik sorunları var. 30k altına PXN VD4 en mantıklı tercihtir. T300 bu ikisiyle karşılaştırılmaz bile.

neden alınmaz bir de yani 30k verip de yani T 300 Ares Gt o da 30 küsür yani vitesi falan yok bunun da hem bu yeni bir teknoloji yani daha uzun Ömürlü gider diye düşünüyorum bir de hissiyati daha güzel diye düşünüyorum yani o yüzden hani t300rs gt yerine yada pvnx markayı almak yerine ben mozayı almayı tercih ederim sanki moza daha iyi
Post automatically merged:

Kendisi PXN VD4 kullanıcısıdır 😄 Moza R3 o parayı etmez. Ayrıca bazı kronik sorunları var. 30k altına PXN VD4 en mantıklı tercihtir. T300 bu ikisiyle karşılaştırılmaz bile.
kronik sorunları ne mesela

neden alınmaz bir de yani 30k verip de yani T 300 Ares Gt o da 30 küsür yani vitesi falan yok bunun da hem bu yeni bir teknoloji yani daha uzun Ömürlü gider diye düşünüyorum bir de hissiyati daha güzel diye düşünüyorum yani o yüzden hani t300rs gt yerine yada pvnx markayı almak yerine ben mozayı almayı tercih ederim sanki moza daha iyi
Post automatically merged:

kronik sorunları ne mesela
Isınma dolayısıyla ffb kaybı, direksiyon ile motorun bağlantı kesmesi, cogging, clipping gibi teknik sorunlar.
İsmini telaffuz edemediğiniz PXN VD4 Moza R3'e göre hem daha güçlü hem de daha sorunsuz ve stabil.

Son düzenleme:
Isınma dolayısıyla ffb kaybı, direksiyon ile motorun bağlantı kesmesi, cogging, clipping gibi teknik sorunlar.
İsmini telaffuz edemediğiniz PXN VD4 Moza R3'e göre hem daha güçlü hem de daha sorunsuz ve stabil.
kronik sorunları olan bi video varmı izleyeyim bide senin dediğin direksiyon setinin test videosu varmı

kronik sorunları olan bi video varmı izleyeyim bide senin dediğin direksiyon setinin test videosu varmı
Reddit'te Moza R3 disconnect yazın istemediğiniz kadar konusu var 😄 YouTube a PXN VD4 yazarsanız da onun da bir sürü inceleme videosu var. Bu forumda bile kaç kişiye aldırdım herkes memnun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,840
Üyeler
190,986
Son üye
Vuralea
Geri