Metallurgy
80+
3dmark timespy sonucunu merak edenler için:
Hocam merak ettiğimiz şey ekran kartının kaç w çektiği
Sizdeki durum ile aynı hocam. 100-130 watt arasında uygulamaya veya oyunlara göre değişiyor.Hocam merak ettiğimiz şey ekran kartının kaç w çektiği
130W ı hangi programlarda gördünüz?Sizdeki durum ile aynı hocam. 100-130 watt arasında uygulamaya veya oyunlara göre değişiyor.
Testlerde gördüğüme göre oyunlarda çektiği watt benchmardakine göre baya düşük kalıyorSizdeki durum ile aynı hocam. 100-130 watt arasında uygulamaya veya oyunlara göre değişiyor.
Bu konu desktop, laptop tüm gpu'larda olan normal bir durum. Yıllardır gtx 460, gtx 1660 ti, rx 380 kullandım. Hiçbiri oyunlarda %100 kullanım, %100 max tdp'de çalışmadı. Güncel bios, ek yazılım vs. ile 140 wattı göreceği durum olacaktır ancak eğer düşük watt'da max. çekirdek hızına ulaşabiliyorsa kart boş yere voltaj arttırıp 140 wattı görmeliyim şeklinde hareket etmiyor.Testlerde gördüğüme göre oyunlarda çektiği watt benchmardakine göre baya düşük kalıyor
Bunu bilemem ben hocam, uzun vadede bu fiyatı belki yakalayabilirsiniz ancak o kadar bekleye bence değmez.hortlatmak istemezdim ama bu fırsat tekrar gelir mi sizce? Laptop bakıyorum ve istemsiz şekilde şu fırsatı kaçırmış olmak moralimi bozuyor. Sizce ne alayım? Sadece Rog düşünüyorum..