Neler Yeni

🔥🔥Asus ROG RTX 4060 Laptop 34K🔥🔥

En İyi Cevap
3
Hocam bu modelde CPU da sıvı metal soğutma var mı ve 16 ram tek slot bunun için 16 DDR5 ram almak istesem kendim taksam sorun çıkartır mı ve hangi Rami almaliyim acaba bilginiz var mı inceleme videosunu bekliyoruz
Hocam elime salı ulaşır ancak internette bu soruların cevapları var, rami 2x8 yani 32 yapmak isterseniz ikisini çıkarıp yeni ikili almanız gerek. Çıkanlarıda satarsanız çok maliyetli olmaz. Sıvı metal kullanılıyor. Ben açarak ssd upgrade yapacağım asus tarafında böyle bir sıkıntı bildiğim kadarıyla yok ancak bundan emin değilim arayarak bilgi almak en iyisi.

xreina12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
N3VDX
Ürünün stoğu bitmiş galiba

En İyi Cevap
3
Ürünün stoğu bitmiş galiba
Evet stok bitti, sabah bir tane vardı sanırım biri iptal etmişti o da bitti :D.
Yani benim aldığım yerde bitti diğer satıcılarda hala var.

xreina12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
N3VDX
Yeni çıktığından dolayı o fiyattaysa yandık bundan sonra heralde daha pahalıya gelir

En İyi Cevap
3
Yeni çıktığından dolayı o fiyattaysa yandık bundan sonra heralde daha pahalıya gelir
Dostum aslında dediğim hem doğru hem yanlış, bu üst segment bir cihaz daha giriş orta 4060'lar da ucuza gelecektir, yine piyasada cihaz arttıkça rekabet artacak ve fiyat inecektir. Ama bir yandan da her şeyin fiyatı sürekli artıyor, yani ne desem bilemedim :D.

Dostum aslında dediğim hem doğru hem yanlış, bu üst segment bir cihaz daha giriş orta 4060'lar da ucuza gelecektir, yine piyasada cihaz arttıkça rekabet artacak ve fiyat inecektir. Ama bir yandan da her şeyin fiyatı sürekli artıyor, yani ne desem bilemedim :D.
Haklısınız rekabet oldukça fiyat düşecektir ancak bu kasa (Rog Strix g16 2023) fiyat olarak çok da aşağıya gelmez diye düşünüyorum. 34k fiyat sanki lansmana özel bir fiyat gibi geldi. Dolar hafif bir artış gösterirse zaten fiyat direkt 40k'ya yakın olur diye düşünüyorum.

sefa142

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Sefa
Hocam elime salı ulaşır ancak internette bu soruların cevapları var, rami 2x8 yani 32 yapmak isterseniz ikisini çıkarıp yeni ikili almanız gerek. Çıkanlarıda satarsanız çok maliyetli olmaz. Sıvı metal kullanılıyor. Ben açarak ssd upgrade yapacağım asus tarafında böyle bir sıkıntı bildiğim kadarıyla yok ancak bundan emin değilim arayarak bilgi almak en iyisi.
Hocam çoğu bilgiye baktım internetten fakat Trendyol üzerinde bir satıcı ram için 16x1 yazmış ondan dolayı kafam karıştı. Monster Tulpar t7 v20.5 almıştım iade oluşturdum bu modeli sipariş verdim bende elime geçmesini bekliyorum şuan

En İyi Cevap
3
Hocam çoğu bilgiye baktım internetten fakat Trendyol üzerinde bir satıcı ram için 16x1 yazmış ondan dolayı kafam karıştı. Monster Tulpar t7 v20.5 almıştım iade oluşturdum bu modeli sipariş verdim bende elime geçmesini bekliyorum şuan
1678194797453.png

1678195004167.png

Slot 1 boş, slot 2 de tek 16gb var gösteriyor ancak ilk görselde channelda 2x diyor anlamadım :D.

En İyi Cevap
3
arkadaşın dediği gibi 1x16gb görünüyor. 2 slot var demek istiyor orda anakart üzerinde
tek slot olması daha iyiymiş, ddr5 te tek slot olduğu için bir kayıp olmuyormuş sanırım.

Top Bottom