DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
11nasıl alet hocam bi şu anlık 10 üzerinden kaç verirsin
11nasıl alet hocam bi şu anlık 10 üzerinden kaç verirsin
Hocam timespy ücretli olduğu için yapamadım, furmarkta 140W ı rahat görüyor.Batarya düşmesi sorunu yaşayabilirsiniz. Normalde aynı tüketime sahip üst versiyonları 330 W adaptör ile geliyor. Bu ise 280W.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim durumuma düşmezsiniz umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus - Şikayetvar
Asus hakkında şikayet yazmak ya da kullanıcı yorumlarını mı arıyorsunuz? Asus ile ilgili şikayet yazmak veya Asus yorumları için hemen tıklayın!www.sikayetvar.com
Dostum Steam'de 3dMark kısmında sağda Demo indir yazıyor (Demo içinde Time spy testi) . Onu indir o şekilde kullanabilirsin. Time spy ücretsiz.Hocam timespy ücretli olduğu için yapamadım, furmarkta 140W ı rahat görüyor.
Alıntıyı görüntüle
Fan sesi diğer victusa göre çook iyi.
Bakayım, time spy indir dediğimde 3d mark istiyordu o da ücretli olunca ücretli sandım. Bakayım hocam.Dostum Steam'de 3dMark kısmında sağda Demo indir yazıyor. Onu indir o şekilde kullanabilirsin. Time spy ücretsiz.
Bakayım, time spy indir dediğimde 3d mark istiyordu o da ücretli olunca ücretli sandım. Bakayım hocam.
Furmarkta 140 görmesi normal çünkü cpu kullanılmıyor. Timespy demosunu kurun test yapın. Demo ile ücretli arasında fark yok.Hocam timespy ücretli olduğu için yapamadım, furmarkta 140W ı rahat görüyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada ASUS ROG ben de kullanıyorum 4800h 2 nesil öncesi artık ama hiç fark etmiyor GPU sıcaklık değeri 80'i illa buluyor :/ Kasada liquid metal vs ibaresi var mı acaba? Sıvı metal kullanmışlar mı? Bendekinde öyle yazıyor ama yine de CPU 82-84, GPU 83 geldiği oluyor yine. Turbo mod alınca tabi.Hocam timespy ücretli olduğu için yapamadım, furmarkta 140W ı rahat görüyor.
Alıntıyı görüntüle
CPU da metal macun, gpu da silikon macun var. Asus mühendislik rezillikleriBu arada ASUS ROG ben de kullanıyorum 4800h 2 nesil öncesi artık ama hiç fark etmiyor GPU sıcaklık değeri 80'i illa buluyor :/ Kasada liquid metal vs ibaresi var mı acaba? Sıvı metal kullanmışlar mı? Bendekinde öyle yazıyor ama yine de CPU 82-84, GPU 83 geldiği oluyor yine. Turbo mod alınca tabi.
Liquid metal ibaresi var, düşük fanda iyi soğutuyor.Bu arada ASUS ROG ben de kullanıyorum 4800h 2 nesil öncesi artık ama hiç fark etmiyor GPU sıcaklık değeri 80'i illa buluyor :/ Kasada liquid metal vs ibaresi var mı acaba? Sıvı metal kullanmışlar mı? Bendekinde öyle yazıyor ama yine de CPU 82-84, GPU 83 geldiği oluyor yine. Turbo mod alınca tabi.
Tam onu soracaktım aslında, bendeki modelde sadece CPU da var bu kesin. Çünkü GPU her zaman CPU'dan sıcak her zaman ama. Bazen GPU 84 gördüğü bile oldu Turbo modda. 80 altına zaten inmiyor. CPU ise 80 üstüne nadir çıkıyor.CPU da metal macun, gpu da silikon macun var. Asus mühendislik rezillikleri
anladım acaba o modelde hem GPU hem CPU'da da var mı? Bence yine sadece CPU ya koymuş bunlar :/Liquid metal ibaresi var, düşük fanda iyi soğutuyor.
MFSÖFMLAFNAÖNFÖSNF