Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Uyar yukarıya, normal AIO ile aynı genişlikte ise.
uyarı niteliğinizi anlıyorum ama sorduğum sorunun dışına çıktıktan sonra bir anlamı kalmıyor ben zaten kararımı vermişim googledan aratmak kadar basit bir şey yok bende araştırıp fiyat olarak ucuz ama 240mm vs bulabilirim , sorduğum soru gayet net ve açıktıEvet ama biz her türlü sizi uyarmalıyız yanlış bir şey yapmayın diye. Ha uyarıyı dikkate alırsınız almazsınıuz orası size kalmış ama fazladan bir şey söylememiz kimseye zarar vermez
nasıl anlayabilrimUyar yukarıya, normal AIO ile aynı genişlikte ise.
Sitesine bak, genişliklere.uyarı niteliğinizi anlıyorum ama sorduğum sorunun dışına çıktıktan sonra bir anlamı kalmıyor ben zaten kararımı vermişim googledan aratmak kadar basit bir şey yok bende araştırıp fiyat olarak ucuz ama 240mm vs bulabilirim , sorduğum soru gayet net ve açıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl anlayabilrim
teşekkürlerSitesine bak, genişliklere.
Yukarı doğru genişliği önemli, radyatör kalınlığı.
3600mhz ram için bir şey de dermisin hocam öteki konuyateşekkürler
Benim attığımda güzel seninki de, sana bağlı bir durum o.teşekkürler
3600mhz ram için bir şey de dermisin hocam öteki konuya
https://www.gittigidiyor.com/bilgis...mm-3600-mhz-cmh16gx4m2d3600c18w_pdp_702117273 bundan bahsediyorsun değil mi , docp açtığımda bir sıkıntı olmaz yaniBenim attığımda güzel seninki de, sana bağlı bir durum o.
Ballistix attım, olmaz sıkıntı.https://www.gittigidiyor.com/bilgis...mm-3600-mhz-cmh16gx4m2d3600c18w_pdp_702117273 bundan bahsediyorsun değil mi , docp açtığımda bir sıkıntı olmaz yani
Tamam, sökerken de bunu yapmış olabilir. 2. Elden çok parça aldım ama benim fikrimce AIO alınmaz.hocam bence insanların kararlarını sorgulamak yerine istediklerine yardımcı olabiliyorsanız olun olamıyorsanız boş muhabbete gerek yok bence , ben sizden bu paraya başka neler alınabilir demedim farkındaysanız
ürün sıfır hazır sistemden sökülme sadece..
biraz balkona çık
AIO dediğiniz nedirTamam, sökerken de bunu yapmış olabilir. 2. Elden çok parça aldım ama benim fikrimce AIO alınmaz.
Hazır sıvı soğutma.AIO dediğiniz nedir
Belki islemcisinin stok sogutucusu yokBu kadar pahalı bir sıvı soğutma yerine kaliteli bir kasa almak daha mantıklı.
Ben ne diyorum? Bu kadar pahalı bir sıvı soğutmaya gerek yok. Daha ucuzu alınır yani. Sıfırı 2000 TL civarıydı çünkü. 240mm güzel sıvı soğutmalar 1000 liraya da bulunuyor...Belki islemcisinin stok sogutucusu yok