Neler Yeni

ASUS ROG RYUO 240 mm , CORSAİR DELTA RGB İLE UYUMLU MU ?

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Helios alana kadar işlemciyi 5800X yaparsın.

Oled ekrablı olan mı?
aralarında cok fps farkı yok valorantta vs yetiyor 300-400 alıyorum , işlemcimin üzerine 1000tl çıkana kadar soğutucu almak daha mantıklı gibi oled evet

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,155
İsim
Hakan
aralarında cok fps farkı yok valorantta vs yetiyor 300-400 alıyorum , işlemcimin üzerine 1000tl çıkana kadar soğutucu almak daha mantıklı gibi oled evet
Onun normal fiyatı 2200TL, 1300 olan ryujindir veya 2.eldir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
link atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hoş almıcam gerçide rog serisi yaptığım için rog olsun istiyorum
indirimde, çok güzel fiyat.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Onun normal fiyatı 2200TL, 1300 olan ryujindir veya 2.eldir.
arkadasım 5800x ile benim islemcim arasında 1000tl oynuyor ikinci el bazlı konusuyorum ve aralarında fps anlamında çok bir fark yok oyun oynuyorum fps olarak tatmin ediyor yükseltmeme gerek yok , ona vereceğim 1000tl ile ryuo almak istiyorum daha sonrasında da helios kasa alacağım , benim sorduğum soruya biliyorsanız cevap verin lütfen akıl değil :D

indirimde, çok güzel fiyat.
dediğim gibi hocam rog serisi yaptım rog almayı düşünüyorum oled ekran vs gibi avantajlarıda mevcut , kasama uyar mı uymaz mı ben bunu istiyorum :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
dediğim gibi hocam rog serisi yaptım rog almayı düşünüyorum oled ekran vs gibi avantajlarıda mevcut , kasama uyar mı uymaz mı ben bunu istiyorum :D
Uyar kasana, ama o soğutucuya asla o kadar para verilmez asus'un rog gözü için 600 lira veriyorsunuz neyse siz bilirsiniz

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,155
İsim
Hakan
arkadasım 5800x ile benim islemcim arasında 1000tl oynuyor ikinci el bazlı konusuyorum ve aralarında fps anlamında çok bir fark yok oyun oynuyorum fps olarak tatmin ediyor yükseltmeme gerek yok , ona vereceğim 1000tl ile ryuo almak istiyorum daha sonrasında da helios kasa alacağım , benim sorduğum soruya biliyorsanız cevap verin lütfen akıl değil :D

Uyarda, 2.el soğutucu almak mantıksız, radyatörü verimsiz diye biliyorum.

Penguen

80+ Silver

Mantıklı bir şey söylemişler. Daha iyi bir ekran kartı alabilirsin mesela. 10 sene sıkıntısız Valorant oynarsın.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,155
İsim
Hakan

Normal soğutucu al rog gözü yapıştır?

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Uyar kasana, ama o soğutucuya asla o kadar para verilmez asus'un rog gözü için 600 lira veriyorsunuz neyse siz bilirsiniz
hocam bence insanların kararlarını sorgulamak yerine istediklerine yardımcı olabiliyorsanız olun olamıyorsanız boş muhabbete gerek yok bence , ben sizden bu paraya başka neler alınabilir demedim farkındaysanız :D

Adamın nasıl kullandığını bilemezsin. Belki yanlışlıkla çok büktü kabloları, sistemini riske atmak istemeyip satıyor.
ürün sıfır hazır sistemden sökülme sadece..

Normal soğutucu al rog gözü yapıştır?
biraz balkona çık

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam bence insanların kararlarını sorgulamak yerine istediklerine yardımcı olabiliyorsanız olun olamıyorsanız boş muhabbete gerek yok bence , ben sizden bu paraya başka neler alınabilir demedim farkındaysanız :D
Evet ama biz her türlü sizi uyarmalıyız yanlış bir şey yapmayın diye. Ha uyarıyı dikkate alırsınız almazsınıuz orası size kalmış ama fazladan bir şey söylememiz kimseye zarar vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,926
Üyeler
161,164
Son üye
Memooooo
Top Bottom