para israfı2 ayrı sistem dizdim , her parçayı asus rog'dan aldığım zaman extradan 25 bin TL ödemem gerekiyor. karma sistem dizersem 25 bin TL cebimde kalıyor. Sizce buna değer mi yoksa para israfı mı ?
Asla değmez bütçe nedir bu arada2 ayrı sistem dizdim , her parçayı asus rog'dan aldığım zaman extradan 25 bin TL ödemem gerekiyor. karma sistem dizersem 25 bin TL cebimde kalıyor. Sizce buna değer mi yoksa para israfı mı ?
hayır asla değmez Asus rogla kapışan ondan çok daha ucuz modeller varHocam şu asus rog konusunda fikrim netleşirse zaten alacağım sistem için bir konu açacam. Orda tartışırız. Öncelikle asus roga extra para vermeli miyim bunun sorgulamasını yapıyorum
verilmez 25k ya gider 50 lik scooter alırsın. o kadar para israfı sen düşün. yada gider ps5 alırsın, gider steamdan oyun dizersin fullHocam şu asus rog konusunda fikrim netleşirse zaten alacağım sistem için bir konu açacam. Orda tartışırız. Öncelikle asus roga extra para vermeli miyim bunun sorgulamasını yapıyorum
gereksiz olur benim düşüncem2 ayrı sistem dizdim , her parçayı asus rog'dan aldığım zaman extradan 25 bin TL ödemem gerekiyor. karma sistem dizersem 25 bin TL cebimde kalıyor. Sizce buna değer mi yoksa para israfı mı ?
Knk eğer ABD'de vs. Yaşıyor olsan ve üst düzey bir sistem dizecek olsaydın olabilirdi ama TR'de bence Enayilik olur knk mesela Asus rog Anakart yerine MSI vs. Al ne bilim Asus rog ekran kartı yerine normal Asus veya gigabyte Aero veya MSI suprimx veya Colorful İGame gibi kartlar alabikirsin bunlarda çok güzel gözüken ekran kartları vs.2 ayrı sistem dizdim , her parçayı asus rog'dan aldığım zaman extradan 25 bin TL ödemem gerekiyor. karma sistem dizersem 25 bin TL cebimde kalıyor. Sizce buna değer mi yoksa para israfı mı ?