Neler Yeni

ASUS ROG Strix 1200P vs MSI PSU MEG AI1300P

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet
Arkadaşlar 5090 Suprim Liquid SOC satın aldım ve güzel bir PSU ile kullanmak istiyorum şu 12VWHPR kablo ısınma sorunları falan olmadan hangi güç kaynağını önerirsiniz şuan " FSP Hydro G PRO 1000W " mevcut ama sorun yaşar mıyım kablo açısından pek emin olmadığımdan sormak istedim. (başlıkta belirttiğim psulardan birisini almayı düşündüm)

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,950
İsim
efe araci
Arkadaşlar 5090 Suprim Liquid SOC satın aldım ve güzel bir PSU ile kullanmak istiyorum şu 12VWHPR kablo ısınma sorunları falan olmadan hangi güç kaynağını önerirsiniz şuan " FSP Hydro G PRO 1000W " mevcut ama sorun yaşar mıyım kablo açısından pek emin olmadığımdan sormak istedim. (başlıkta belirttiğim psulardan birisini almayı düşündüm)
hali hazırda sahip olduğun psu yetecektir asus rog strix psulara bakabilirsin veya thor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alacağın psu'yu buradan karşılaştır youtube'dan incelemelerine de bak. Mevcut psu'n da iyi ama en iyi ekran kartına en iyi psu yakışır.
Ekran kartın hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsun,

MSI PSU MEG AI1300P PCIE5 1300W 80+ PLATINUM bu nasıl acaba? listede A+ ama pek anlayamadım almamın sebebi bu psu'yu 12v2x6 desteği olması

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,950
İsim
efe araci
Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsun,

MSI PSU MEG AI1300P PCIE5 1300W 80+ PLATINUM bu nasıl acaba? listede A+ ama pek anlayamadım almamın sebebi bu psu'yu 12v2x6 desteği olması
MSI MAG serisi kaliteli seridir ama dediğim gibi hali hazırda sizdeki psu yetecektir eğer çok kaliteli uzun ömürlü bir şey bakıyorsan asus rog veya thor serisine bak.

Top Bottom