- En İyi Cevap
- 26
Evet, yapamıyordu. Inno3D, +15 MHz bile doğru dürüst yemiyordu.INNO3D 2060S e OC yapılamıyor mu?
ROG niye OC li ama INNO3D niye stok?
Evet, yapamıyordu. Inno3D, +15 MHz bile doğru dürüst yemiyordu.INNO3D 2060S e OC yapılamıyor mu?
ınno3d nedense çoğu modelinde OC potansiyeli yok gibi geldi... PCB farkı işte VRM yapısı vs farklı olabildiği için OC düzgün olmuyormuş inno3d. Ama GALAX veya EVGA gibi üstün efsane ötesi markalara yap öyle görrr...INNO3D 2060S e OC yapılamıyor mu?
hocam şimdi testi yapıp profil 1e kaydettim sizce bu önerdiği ayarları kullanayımnmı yoksa diye resete basıp stok halde devam mı edeyim memmory clocka voltaja felan hiç dokunmayacağımTahmin ettiğimden daha iyi core overclock yaptı geliştirmişler herhalde.
Ama hala Memory Clock arttırmamış onu da yapması lazım
Ben sana önerim oc scanner’ın yaptığı ayarları sıfırlayıp core clock için +120 memory Clock için ise +1000 yazıp onu denemenhocam şimdi testi yapıp profil 1e kaydettim sizce bu önerdiği ayarları kullanayımnmı yoksa diye resete basıp stok halde devam mı edeyim memmory clocka voltaja felan hiç dokunmayacağım
dediğiniz gibi yaptım power ve sıcaklık limitini sona çektim core 120 memory 1000 yazdım afterburnerın şü %90 felan verdiği testi yapıyorum yine %90 verecek mi bakalımBen sana önerim oc scanner’ın yaptığı ayarları sıfırlayıp core clock için +120 memory Clock için ise +1000 yazıp onu denemen
Ya hayır. OC Scanner sadece kendi yaptığı overclock için sana bir Confidence level verir. Senin kendi elinle yaptığın bir overclock hakkında ne kadar confident olduğunu söylemez. Ayrıca power limit ve temp limit arttırmana da gerek yoktu söylediğim ayarlar için. Oyun falan aç öyle test et afterburner ile değildediğiniz gibi yaptım power ve sıcaklık limitini sona çektim core 120 memory 1000 yazdım afterburnerın şü %90 felan verdiği testi yapıyorum yine %90 verecek mi bakalım
yine de yapmıştım ama sıcaklık maks 69 oldu power limit de zaten resete bassam da yüzde 100 hepBen sana önerim oc scanner’ın yaptığı ayarları sıfırlayıp core clock için +120 memory Clock için ise +1000 yazıp onu denemen
Ha power limit arttırılmıyormuş senin kartta zaten tamam bu şekilde dene bi oyundayine de yapmıştım ama sıcaklık maks 69 oldu power limit de zaten resete bassam da yüzde 100 hep
confidence %90 dedi bu ayarlara işte oyunda da denicem şimdi
Bunu almadım. Benim aldığım ilan başkaydı ve letgodan aldım ben. 3500'dü. Coil Whine var diye 3200'e aldım.hocam o kartı nasıl aldın 3200 e adam 3750tl yazmış görmüştüm bu kartı ben önceden
Öyle zaten.Bu işlemcilerdeki silikon meselesi gibi bir şey ekran kartlarında da olabilir mi?
valla iyi almışınız yine hocam millet onuda yapmıyorBunu almadım. Benim aldığım ilan başkaydı ve letgodan aldım ben. 3500'dü. Coil Whine var diye 3200'e aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle zaten.
Hayır testleri kaydetmedim zaten linki yok ama yapıp atarım birazdan.Bir de 3200 liranın üstüne azcık daha koyup neden 1080 Ti almadın
FPS mi istiyorsun al sana FPS olurdu yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de 3D Mark Time Spy yapar mısın @ErenXPG
ha yapmışsın zaten
sonucun linki var mı
Az daha zorlasam 2080 olacak la kart.ama kartın 2070S gücünde şuan timespy'e göre.
Alıntıyı görüntüle
1.45 miydi la? Senin verdiğin değerleri girdim.O değil de neden Ballistix'i 3600 MHz'de CL14 yapmak için 1.49V verdin
hocam warzone da sıcaklık 61 geçmedi bi sıkıntı da olmadı fakat fps anlamında warzone biraz bozuk bi oyun o yüzden çok farkını yaşamadım sizce böyle kalsın mı stok devam edeyim mi ?Ha power limit arttırılmıyormuş senin kartta zaten tamam bu şekilde dene bi oyunda