Neler Yeni

Asus ROG Strix 2060 ile 2060S'i sollamak

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Saniye ayarlı.
Ben hayatıma bu kadar F/P bir şey görmedim
FTW3 ayrı dünya la. Bayılıyorum bu karta. Ama ne yazık ki ikinci elleri 2070S parasında...
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam timespy test yazdım ama tam olarak nerden indireceğim kendi sitelerinin adı ne

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Dambıldor

80+ Silver
FTW3 ayrı dünya la. Bayılıyorum bu karta. Ama ne yazık ki ikinci elleri 2070S parasında...

indire tıklıyorum inmiyor üsttede 3dmark ana uygulaması lazım diyor timespy indirmek için

indire tıklıyorum inmiyor üsttede 3dmark ana uygulaması lazım diyor timespy indirmek için
hocam ben stok devam edicem zaten test amaçlıydı ileride kartı değişicem zaten teşekkür ederim bilgiler için

Son düzenleme:

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak

hocam ben stok devam edicem zaten test amaçlıydı ileride kartı değişicem zaten teşekkür ederim bilgiler için
Hocam ekran kartının modeli nedir?
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-7a/ bu sistemi almak istiyorum da yazdığın sıcaklıklar hoşuma gitti eğer palitin aynı model kartıysa almak istiyorum.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Oyunlarda mı bu kadar çıkıyor yoksa testlerde %100 yük altındayken mi 77°C oluyor?
İkisi de aynı şey. Ekran kartları darboğaz olmadığı sürece hep %97 üstünde kullanılıyor.

Hocam ben daha 68 üstünü görmedim oyunlarda
İlginç. Palit Dual bu kadar iyi soğutmaya sahip değil diye biliyorum. ROG 1660Ti 62 derecelerde çalışıyor çünkü. Ekran kartım çok ısınıyor diye bir sürü konu açıldı bu forumda.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
İkisi de aynı şey. Ekran kartları darboğaz olmadığı sürece hep %97 üstünde kullanılıyor.

İlginç. Palit Dual bu kadar iyi soğutmaya sahip değil diye biliyorum. ROG 1660Ti 62 derecelerde çalışıyor çünkü. Ekran kartım çok ısınıyor diye bir sürü konu açıldı bu forumda.
Arkadaş kullandığına göre her kart aynı değil demekki.
Hocam ben daha 68 üstünü görmedim oyunlarda
Hocam 68 dereceyi hangi oyunlarda gördünüz? Ağır oyunlarda gördüyseniz bu kartın olduğu sistemi almak iyice kafama yatıcak gibi.

Dambıldor

80+ Silver
Arkadaş kullandığına göre her kart aynı değil demekki.

Hocam 68 dereceyi hangi oyunlarda gördünüz? Ağır oyunlarda gördüyseniz bu kartın olduğu sistemi almak iyice kafama yatıcak gibi.
2 oyun oynuyorum warzone ve r6. warzone da optimizasyon kötü olduğu için kart %70 80 kullanıyor orda 61 63 r6de de maks 65 67 arası gördüm furmark yapmıştım yarım saat orda da 69 sabitti youtubeda felan hiç testi yok kartın bende alırken şüphelenmiştim ama hiç bi sıkıntısı yok ses olsun performans olsun sistemim zaten imzada yazıyor.
Belki ekran kartını çok çok çok zorlayacak oyunlara girersem maks 73 75e çıkar oda normal bir değer zaten

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
2 oyun oynuyorum warzone ve r6. warzone da optimizasyon kötü olduğu için kart %70 80 kullanıyor orda 61 63 r6de de maks 65 67 arası gördüm furmark yapmıştım yarım saat orda da 69 sabitti youtubeda felan hiç testi yok kartın bende alırken şüphelenmiştim ama hiç bi sıkıntısı yok ses olsun performans olsun sistemim zaten imzada yazıyor.
Anladım, R6 da bu seviyelerde olduğunu duymak sevindirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom