cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Bende yeni aldım da sonuç ne oldu ne anlatıyor söyler misin? Yani fps farkı oldu mu ne oldu? Palit Rtx2060 ekran kartın dimi ?hocam confidence level %90 diyo iyi mi yani ? kartta 65 67 arası dolandı test boyunca
scan aşamasında daha. Test bitince ortalama uygulayabileceğin oc ayarlarını söyleyecek onu bekliyorum buraya atarım.Bende yeni aldım da sonuç ne oldu ne anlatıyor söyler misin? Yani fps farkı oldu mu ne oldu? Palit Rtx2060 ekran kartın dimi ?
Tamamdır bekliyorum.scan aşamasında daha. Test bitince ortalama uygulayabileceğin oc ayarlarını söyleyecek onu bekliyorum buraya atarım.
benide etiketlesenescan aşamasında daha. Test bitince ortalama uygulayabileceğin oc ayarlarını söyleyecek onu bekliyorum buraya atarım.
benide etiketlesene
OC Scanner'dan yap.
valla işlemci de bilgim varda ekran kartı oclerinden hiç anlamıyorum ondan yinede atıyım burayaOc Scanner +20 Core Clock ve +200 Memory Clock verecek
1 Fps artarsa iyidir
Tahmin ettiğimden daha iyi core overclock yaptı geliştirmişler herhalde.daha başka bir şey yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama test bu çıktı
memory clocku kendimiz yapmamız gerekiyormuş videodan izliyorumda şimdiTahmin ettiğimden daha iyi core overclock yaptı geliştirmişler herhalde.
Ama hala Memory Clock arttırmamış onu da yapması lazım
Galax farkıTimespy testi yapsan daha iyi. Bu arada rog 2060S yok muydu? Galax 2060S EX ile normal extreme olmayan bir OC ile bile 2070S yakalanıyor...