Asus ROG Strix 2060 ile 2060S'i sollamak

şuan test ediyorum sonucu atarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sahibindene girdiniz mi hiç bilmiyorum ama tarihe göre sıralayınca en ucuz 4200 4500 arası çıkıyor sonuçlar
Daha dün 3600 liraya Zotac Triple 1080 Ti vardı gitmiş

Neden MSİ Neden ROG Strix aldın diyenlere bunu atacağım sağol :)
O tamamen şans işi dostum.
Benim Eski Rog Strix 2080 Superim çok iyi OC olmuyordu mesela

Bir de 3200 liranın üstüne azcık daha koyup neden 1080 Ti almadın
FPS mi istiyorsun al sana FPS olurdu yani

Bir de 3D Mark Time Spy yapar mısın @ErenXPG
ha yapmışsın zaten
sonucun linki var mı
Hocam belki RTX kullanmak istemiştir.

Daha dün 3600 liraya Zotac Triple 1080 Ti vardı gitmiş

O tamamen şans işi dostum.
Benim Eski Rog Strix 2080 Superim çok iyi OC olmuyordu mesela
Bu işlemcilerdeki silikon meselesi gibi bir şey ekran kartlarında da olabilir mi?

timespy testinde neden 5600xt daha geride kalıyor? fps olarak daha önde olmasına rağmen.

Neden MSİ Neden ROG Strix aldın diyenlere bunu atacağım sağol :)
Galax denen markadan haber? :alien: Markaya değil modele göre belirleniyor soğutma veya OC potansiyeli. Markası MSI olunca OC potansiyeli iyi olmuyor sen birde EVGA veya GALAX ile karşılaştır herhangi bir modeli özellikle HOF ile... 😂

timespy testinde neden 5600xt daha geride kalıyor? fps olarak daha önde olmasına rağmen.
FPS olarak önde değil ki. Bazı oyunlarda geçiyor bazılarında diğeri. Ortalama olarak benzerler. Timespy DX 12 saf güç testi gibi bir şey.

FPS olarak önde değil ki. Bazı oyunlarda geçiyor bazılarında diğeri. Ortalama olarak benzerler. Timespy DX 12 saf güç testi gibi bir şey.
tamam ama yinede saf güç olarak 5600xt daha iyi diye biliyorum. bu tür puan sıralamalarında 5600xt hep daha geride kalıyor sebebini merak ettim.

Galax denen markadan haber? :alien: Markaya değil modele göre belirleniyor soğutma veya OC potansiyeli. Markası MSI olunca OC potansiyeli iyi olmuyor sen birde EVGA veya GALAX ile karşılaştır herhangi bir modeli özellikle HOF ile... 😂
Tamam dostum sen galax kullan.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Geri