Neler Yeni

ASUS ROG STRİX ekran kartı aldım ancak OC versiyon değil Çok farkedermi ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,561
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar sıfır ekran kartı aldım ancak OC versiyon değil çok bir kaybım olurmu fps olarak ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,294
İsim
yusuf ecer
Overclock yapcaksan çok farkediyo o yoksa bi önemi yok. Basitçe oclara daha iyi chip koyup daha çok overclock potansiyeli sunuluyor fabrika çıkışı da 20-30mhz fazla oluyor.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Merhaba arkadaşlar sıfır ekran kartı aldım ancak OC versiyon değil çok bir kaybım olurmu fps olarak ?
Bahsettiğiniz ürün ile oc versiyonun hiç bir farkı yoktur ne MHz farkı vardır ne de çekirdek farkı Burda net olalım . 2009 2012 yılları directcu diye kartlar çıkıyordu firmalar o zamanında satılması için biri oc diğeri ise normal versiyonu olarak piyasaya sürülüyordu. şimdi de o kafadan ilerliyorlar üstüne ne kadar fiyat koyarsak mantığındalar. Hangi firmanın kartını alırsanız alın uygulamasını indirdiğiniz de silent mod gaming mod ve oc modu vardır . Siz iki kartı da oc modunu alın iki üründe aynı frekansta çalışacaktır. Yani tamamen kapitalizim sistemi . Katlarda fiyatı belirleyen kartın tasarımı soğutması kullandığı fan teknolojisi ws. Hayırlı uğurlu olsun bu arada iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
3 FPS farkeder. Normal kartı bayır domuzu gibi ocleyince daha çok FPS veriyo zaten. Benim 3060 az çekmedi elimden

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
Bendede normal Rog Strix var oc versiyon değil özellikle bakarak aldım. Arada fiyat farkına yansıyacak hiçbir ekstrası yok. Kullandıkları malzemeye kadar aynı kart.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sıcaklık performansları dışında fark edeceğiniz bir şey çoğu zaman yok. Firmaların döşemecilik A.Ş altında sattığı model çoğu.

Top Bottom