Asus rog strix g15 alınır mı?

KuBBiilay

80+
Reaksiyon skoru
1
Asus rog strix g15 4800h alınır mı? onun dışında başka öneriniz varmı

Hocam dün bir arkadaş daha Asus Rog Strix G15 konusu açtı ona verdiğim cevabı size de vermek isterim. Bence uzak durum. G513 IE modelini kullanıyorum detaylı araştırmadan almıştım pişman oldum. Asus'un ismine güvendim bilgisayar da yakışıklı duruyordu yalan yok oradan tav olduk bir anlık boşluğuma geldi😅 16gb ram'i tek kanaldan verdikleri için ram darboğazı yapıyor bilgisayar oyunlarda fps bir hayli düşük oluyor. Mecburen bir 16 ram daha taktım fps iyileşti fakat yine de tam tatmin olamadım açıkçası. Google'a asus rog strix g15 düşük performans sorunu/fps sorunu yazarsanız bir sürü forumda açılan başlık (hatta rog strix serisinin bir modeli için düşük performans sorunu ile gündemde başlıklı bir haber de mecvcut ama hangi seriydi hatırlamıyorum) haber de görürsünüz. Ben önermiyorum daha iyi seçenekler mevcut ama karar sizin

Önerebilceğin bi model varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bi de ben çok üst seviye oyunlar oynamıycam volarant lol filan yinede kötümü

Hocam lolde fps stabilizasyon sorunu gözlemledim. 119 fpslere kadar düşüyor tflerde felan onun haricinde 140 -135-130 civarı gidip geliyor fps. Valorantta orta grafiklerde 200-170-180-190 çok sık oynuyor bazen 230 a çıkıyor o da çok değişiyor. İnceleme videolarına bakarsanız valorant için ortalama 180 fps felan olduğunu görürsünüz zaten. Bilmiyorum laptoplara pek hakim değilim bu değerler normal mi bilemiyorum ancak bana yetersiz geldi açıkçası. Gta5 online mod da yüksek ayarlarda 80-70-60 duruma göre değişiyor bu değerler aralığında fps. Fps'in düşme sebeplerinden biri de pc de mux switch özelliğinin olmaması. Nedir bu mux switch derseniz, şöyle ki laptopta bir adet Rtx 3050ti ekran kartı bulunurken bir adet de amd ekran kartı bulunuyor yani çift ekran kartı. Mux switch özelliği olan laptoplarda hangi ekran kartını kullanabileceğinizi kendiniz seçebilirken mux switc olmayan pclerde ise ekran kartını duruma göre Windows seçiyor siz bizzat seçemiyorsunuz. Size tavsiyem kesinlikle mux switch özelliği olan bir laptop almanız

Hocam kusura bakma ben pek anlamam bilgisayar dan alınır mı? yani ya da başka bi bilgisayar önerin varmı

Hocam Mux Switch olan laptopların fiyatları sizin bütçenizin biraz üstünde.

https://www.amazon.com.tr/dp/B09V83SVCH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_H0DH5JGEC1WG9MZ44K05

Şu modele bakabilirsiniz. Msi sağlam markadır tek dezavantajı ramin 8gb olması ama lol valorant gibi oyunlar oynayacağım diyorsunuz şimdilik problem olmaz. İleride bir 8gb ram daha alıp eklersiniz üstüne. Yani bana kalırsa rog strix serisinden uzak durmanızı tavsiye ederim ama yine de karar sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,558
Üyeler
191,879
Son üye
Vinsmoke.Sanji
Geri