Hocam lolde fps stabilizasyon sorunu gözlemledim. 119 fpslere kadar düşüyor tflerde felan onun haricinde 140 -135-130 civarı gidip geliyor fps. Valorantta orta grafiklerde 200-170-180-190 çok sık oynuyor bazen 230 a çıkıyor o da çok değişiyor. İnceleme videolarına bakarsanız valorant için ortalama 180 fps felan olduğunu görürsünüz zaten. Bilmiyorum laptoplara pek hakim değilim bu değerler normal mi bilemiyorum ancak bana yetersiz geldi açıkçası. Gta5 online mod da yüksek ayarlarda 80-70-60 duruma göre değişiyor bu değerler aralığında fps. Fps'in düşme sebeplerinden biri de pc de mux switch özelliğinin olmaması. Nedir bu mux switch derseniz, şöyle ki laptopta bir adet Rtx 3050ti ekran kartı bulunurken bir adet de amd ekran kartı bulunuyor yani çift ekran kartı. Mux switch özelliği olan laptoplarda hangi ekran kartını kullanabileceğinizi kendiniz seçebilirken mux switc olmayan pclerde ise ekran kartını duruma göre Windows seçiyor siz bizzat seçemiyorsunuz. Size tavsiyem kesinlikle mux switch özelliği olan bir laptop almanız