Makine temizse sıkıntısız sa alınır. Az daha pazarlık yap daha iyi olurasus rog strix g16 g614jz n3006 rtx 4080 1 tb SSD 165 hz Fhd ekran . 58000 TL ye alınır mı? 1 yıl garantisi var
Asus rog soğutma konusunda daha iyidir de. HP de hangi işlemci var özellikleri ne ona da bakmak lazım.Üstat peki 61000 ve hp omen 16 var yine 165 hz Fhd ekran sadece ram 32 GB . Hangisi daha az ısınır bilgin varmıdır acaba
Aynı işlemci ikiside tek fark işte ramAsus rog soğutma konusunda daha iyidir de. HP de hangi işlemci var özellikleri ne ona da bakmak lazım.
Bende uyugun buldum ama acaba piyasası mi bu diye merak ettim.fiyatı cok iyi ürün temizse affetme.
ASUS rog strix al. Ram her türlü artırılır.Üstat peki 61000 ve hp omen 16 var yine 165 hz Fhd ekran sadece ram 32 GB . Hangisi daha az ısınır bilgin varmıdır acaba
Üstat HP omen 17 RTX 4080 hakkında bilgin varmı 32 GB ram 2k 240 haz ekran 2tb SSD buna 64k verilir miASUS rog strix al. Ram her türlü artırılır.
Omen 17 alıp touchpadi sorunlu gelen yada pil de sürekli mavi ekran alan kullanıcılar vardı. Kronik olma ihtimali var yada bazı modelleri öyle bilemiyeceğim. Omen 17 modeli kötü bir model değil ama böyle sorunlar çıkması biraz soru işareti bırakıyor insanda. Yine de bir araştır derim ben bu konuları sonuçta 2. El cihaza bakıyorsun geri iade durumu olmayabilir.Üstat HP omen 17 RTX 4080 hakkında bilgin varmı 32 GB ram 2k 240 haz ekran 2tb SSD buna 64k verilir mi
Tamam hocam teşekürler iyice test ederim 1 yıl garantisi varmış cihazın zaten. Herhagi bir sorun yoksa ekrandan dolayı asusdan mantıklı geldiOmen 17 alıp touchpadi sorunlu gelen yada pil de sürekli mavi ekran alan kullanıcılar vardı. Kronik olma ihtimali var yada bazı modelleri öyle bilemiyeceğim. Omen 17 modeli kötü bir model değil ama böyle sorunlar çıkması biraz soru işareti bırakıyor insanda. Yine de bir araştır derim ben bu konuları sonuçta 2. El cihaza bakıyorsun geri iade durumu olmayabilir.
4080 gibi bir kartın zaten hakkı 2k dır. Unutmadan Omen 17 nin ekranının çok sallandığını söyleyeyim gıcık edebilir belli bir süre sonraTamam hocam teşekürler iyice test ederim 1 yıl garantisi varmış cihazın zaten. Herhagi bir sorun yoksa ekrandan dolayı asusdan mantıklı geldi