EmreTRk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 457
- Bütçe
- 15000
Monster tulpar yerine düşünüyorum. Bildiğiniz ısınma, malzeme kalitesizliği vs. gibi bir sorunu var mı?
Kamerası yok sadece onun dışında güzel cihaz. Fakat siz 17.3 inch bakmiyormuyor muydunuz hocamMonster tulpar yerine düşünüyorum. Bildiğiniz ısınma, malzeme kalitesizliği vs. gibi bir sorunu var mı?
Evet keşke yanında kendi rog eye kamerasını ferse.Kamerası yok
Evet ama monsterden korktum hocam. Mühendislik için kullanıcam kötü bir zamanda yarıda bırakmasından korktum. Mecburen küçük ekrana dönücem. Msi ın 3060lı leopardlarını beklemeyi düşündüm başta ama asusun bu serisi sorunsuz ise buda bana uyundur herhalde.Kamerası yok sadece onun dışında güzel cihaz. Fakat siz 17.3 inch bakmiyormuyor muydunuz hocam
Evet her şey güzel ancak panelin sRGB oranı çok düşük. Bu projelerde bana sıkıntı çıkartırmı acaba? Aramızda mühendislik için kullanan varsa yorumları benim için çok faydalı olacaktır.ROG serisinde sıvı metal soğutma var. Muhteşem bir teknoloji. Isınma bu seride büyük ölçüde azaltılmış tabiri caizse suyu sıkılmış. Zaten Asus bu teknoloji ile 14 dereceye kadar ısı düşüşü olacağını söylüyor.
5900hx suan en iyi laptop işlemcisi zaten diye biliyorum. Sectiginiz modelin herhangi bir sorunu yok bir düşük modelinin incelemesini youtubda izlemiştim. Siz de izlemişsinizdir zaten. 15.6 inch alacaksaniz secenekleriniz arasina bunu da ekleyebilirsiniz https://www.itopya.com/gigabyte-aor...in-bezel-240hz-fhd-1920x1080-ips-win-10-home/Evet ama monsterden korktum hocam. Mühendislik için kullanıcam kötü bir zamanda yarıda bırakmasından korktum. Mecburen küçük ekrana dönücem. Msi ın 3060lı leopardlarını beklemeyi düşündüm başta ama asusun bu serisi sorunsuz ise buda bana uyundur herhalde.
Amd işlemcide intele göre oyunlarda olmasada çoklu çekirdekte render vs. İşlerinde daha performanslı çalıştığını farkettim.
Rog modeli cidden görünüş bakımından aşırı hoşuma gitti. Eğer ekran sRGB oranı ve boyutu bana engel olmaz ise tercih edeceğim.5900hx suan en iyi laptop işlemcisi zaten diye biliyorum. Sectiginiz modelin herhangi bir sorunu yok bir düşük modelinin incelemesini youtubda izlemiştim. Siz de izlemişsinizdir zaten. 15.6 inch alacaksaniz secenekleriniz arasina bunu da ekleyebilirsiniz https://www.itopya.com/gigabyte-aor...in-bezel-240hz-fhd-1920x1080-ips-win-10-home/
Abim kod programlarını çalıştırdığında ubuntu için hata alıyordu , araştırıp asustan kaynaklı olduğunu falan öğrenmiş sanırım yeni laptopunu özellikle asus almadı ubuntu da kullanabilmek için. Ubuntu kullanacaksanız biraz araştırın ne derece doğrudur bilememEvet her şey güzel ancak panelin sRGB oranı çok düşük. Bu projelerde bana sıkıntı çıkartırmı acaba? Aramızda mühendislik için kullanan varsa yorumları benim için çok faydalı olacaktır.
Normalde legion 5 pro önerirdim fakat Türkiyede satışı yok malesef ki bence aşırı saçma. Dört dörtlük cihaz o yoksa en iyi laptop diyebilirim. Incelemelerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Mux switch dr bulunuyordu üstelik.Rog modeli cidden görünüş bakımından aşırı hoşuma gitti. Eğer ekran sRGB oranı ve boyutu bana engel olmaz ise tercih edeceğim.
Windows 10 kullanacağım. Kodlama ile işim yok. Ideacad gibi 3d ve statik projeler hazırlamak için kullanacağım. Sadece ekranın sRGB oranı %53 olduğunu gördüm bana sorun yaratırmı bunu öğrenmek istiyorum.Abim kod programlarını çalıştırdığında ubuntu için hata alıyordu , araştırıp asustan kaynaklı olduğunu falan öğrenmiş sanırım yeni laptopunu özellikle asus almadı ubuntu da kullanabilmek için. Ubuntu kullanacaksanız biraz araştırın ne derece doğrudur bilemem