Neler Yeni

Yardım Asus rog strix laptop ekran kartını görmüyor!

dyron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
NOT: OFİS BİLGİSAYARI, ŞUAN YANIMDA DEĞİL!
--------------------------------------------------------------------------------
Asus rog strix g15 özellikleri ; ryzen 7 4800h ,16gb ram , gtx1650,512gb ssd
-------------------------------------------------------------------------------------------
olay: çok ısındığı için açıp temizledim termal macunu yeniledim üzerinde biraz sıvı metal vardı onu silmedim ve kapattım
--------------------------------------------------------------------------------------------
sorun: ilk açtığımda açılmadı kapatıp geri açmaya çalıştığımda açıldı sıcaklıklara bakmak için görev yöneticisini açtığımda ise GTX1650 gözükmüyordu. Aygıt yöneticisinde ise gözüküyordu fakat bi işaret vardı, özelliklere geldim açıklamada, kod 43 hatası veriyodu devre dışı bıraktım etkinleştirdim değişen olmadı kaldırdım aygıtları taraya bastım yine aynı ddu ile driver silip en güncel driver kurdum yine aynı

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,567
İsim
Hakanbey
NOT: OFİS BİLGİSAYARI, ŞUAN YANIMDA DEĞİL!
--------------------------------------------------------------------------------
Asus rog strix g15 özellikleri ; ryzen 7 4800h ,16gb ram , gtx1650,512gb ssd
-------------------------------------------------------------------------------------------
olay: çok ısındığı için açıp temizledim termal macunu yeniledim üzerinde biraz sıvı metal vardı onu silmedim ve kapattım
--------------------------------------------------------------------------------------------
sorun: ilk açtığımda açılmadı kapatıp geri açmaya çalıştığımda açıldı sıcaklıklara bakmak için görev yöneticisini açtığımda ise GTX1650 gözükmüyordu. Aygıt yöneticisinde ise gözüküyordu fakat bi işaret vardı, özelliklere geldim açıklamada, kod 43 hatası veriyodu devre dışı bıraktım etkinleştirdim değişen olmadı kaldırdım aygıtları taraya bastım yine aynı ddu ile driver silip en güncel driver kurdum yine aynı
GPU arızalanmış geçmiş olsun

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,567
İsim
Hakanbey
GPU ya sistem erişmeye çalışıyor ancak başarısız oluyor bağlantı problemi yaşıyor buda anlattığın durumda Ekran kartı devresinde kısa devreyi işaret ediyor ya GPU arızalı yada GPU ile anakart arasındaki bağlantıda bir problem var sıvı metal araya kaçmış kısa devre yaptırmış olabilir.

Top Bottom