Neler Yeni

Asus Rog Strix + Lian Li ekosistemli pc topluyorum iyi mi parçalar ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

medusa1

80+
Çoklu Konu, Spam
Rog anakart

Rog psu

Rog 5090 ekran kartı / En son alacağım parça bu. Ayrı olarak ocak ayında alacam. Şuanlık 4070 Ti kullanmaya devam edecem.

Lian Li kasa

Lian Li fan

Lian Li sıvı soğutucu

ram

işlemci 9800x3d olacak.

Sizce iyi düşünmüş müyüm parçaları ? Kötü veya şu olsa daha iyi olur dediğiniz parça varsa yazabilirsiniz arkadaşlar. 9800x3d işlemci çıktıktan sonra parçaları teker teker sipariş geçecem.

Ps4cü35

80+ Bronze
Rog anakart

Rog psu

Rog 5090 ekran kartı / En son alacağım parça bu. Ayrı olarak ocak ayında alacam. Şuanlık 4070 Ti kullanmaya devam edecem.

Lian Li kasa

Lian Li fan

Lian Li sıvı soğutucu

ram

işlemci 9800x3d olacak.

Sizce iyi düşünmüş müyüm parçaları ? Kötü veya şu olsa daha iyi olur dediğiniz parça varsa yazabilirsiniz arkadaşlar. 9800x3d işlemci çıktıktan sonra parçaları teker teker sipariş geçecem.
Aga napcan o sistemi uçak mı kaldıracan

asko56

80+ Silver
Dostum sürekli konu açıyorsun sıktın artık alacaksan al sana forumca tavsiyer vermekten sıkıldık alacaksan al artık git asus rog ultimate al beyaz da alma git en pahalısından al geç

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sğrekli konu açıyorsun sıktın artık alacaksan al sana forumca tavsiyer vermekten sıkıldık alacaksan al artık git asus rog ultimate al beyaz da alma git en pahalısından al geç
Birader sana ne açtığım konudan ? Günde 1 kez açıyorum. Sıktıysam gir profilime engelle geç. Gelip burda gevezelik yapma bana.

asko56

80+ Silver
Birader sana ne açtığım konudan ? Günde 1 kez açıyorum. Sıktıysam gir profilime engelle geç. Gelip burada gevezelik yapma bana.
günde 1 açmıyorsun 4-5 tane açıyorsun sürekli aynı soru engele gerek yok alacagın yok sistemi boş mavra

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Karataş
Rog anakart

Rog psu

Lian Li kasa

Lian Li fan

Lian Li sıvı soğutucu

ram

işlemci 9800x3d olacak.

gta 6 açarmı

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
günde 1 açmıyorsun 4-5 tane açıyorsun sürekli aynı soru engele gerek yok alacagın yok sistemi boş mavra
Almayacağım şeyin konusunu niye burda açayim peki ? Üst düzey sistem diziyorum. 200 bin lira civarı para gidecek. Kafama göre rastgele mi alayim ? Uzatma kardeşim artık hadi yallah.

asko56

80+ Silver
Almayacağım şeyin konusunu niye burda açayim peki ? Üst düzey sistem diziyorum. 200 bin lira civarı para gidecek. Kafama göre rastgele mi alayim ? Uzatma kardeşim artık hadi yallah.

knouyu takip edenler için tavsiye vermeyin.

medusa1

80+

knouyu takip edenler için tavsiye vermeyin.

Yaşın kaç senin harbiden ? 18 falan mı ? 20 mi yoksa ? Evladım uzatma diyorum engelle geç. Neyin şovunu yapıyorsun burda ? Hayatın boyunca göremeyeceğin parçaların kıskançlığını mı kusmaya geldin buraya

asko56

80+ Silver
Yaşın kaç senin harbiden ? 18 falan mı ? 20 mi yoksa ? Evladım uzatma diyorum engelle geç. Neyin şovunu yapıyorsun burda ? Hayatın boyunca göremeyeceğin parçaların kıskançlığını mı kusmaya geldin buraya
yahu dostum banane senin sisteminden forumda kural var spam konu yapamazsın forumda sadece sen sistem toplamıyorsun başkalarıda var kuralı ben koymuyorum bugün açtıgın 3.konu moderatör varsa zaten ceza alırsın geçer gider.

medusa1

80+
yahu dostum babane senin sisteminden forumda kural var spam konu yapamazsın forumda sadece sen sistem toplamıyorsun başkalarıda var kuralı ben koymuyorum bugün açtıgın 3.konu moderatör varsa zaten ceza alırsın geçer gider.
Tamam zaten moderatör cezayı gerek görürse gelir ceza verir. Sana ne oluyor onu anlamıyorum neyin kafasındasın ? Yok efendim sıkılmışız sana öneri vermekten , yok efendim senin alacağın yok falan. Birincisi ben kimseye silah zoruyla buraya getirip öneri verdirtmiyorum. İkincisi ise beni tanımıyorsun , ne iş yaptığımı ve ne kadar kazandığımı da bilmiyorsun. Önyargılarını bırak bir kenara. Ve git biraz saygılı olmayı öğren.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Musa Topçu
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom