Ben msi laptop kullandım görünüş olarak da içerik olarak da güzeldi vatandan almıştım sadece sol fandan ses gelmeye başladı 1 hafta sonra duzeltemediler yenisi olmadığı için de veremediler o yüzden çok objektif bakamicam öte yandan Asus ekran kartım var rog strix üzerine sıvı soğutmanin pompası patlayıp suyu aktı ona rağmen 8 senedir taş gibi çalışıyor ve bir sıkıntısı olmadi garantiye dahi gitmedim Asus benim gözümde çok sağlam malBende öyle düşünüyorum fakat laptop hiç kullanmadım o yüzden hangi markayı almayım kararsızım
Almayı istediğin iki laptopun linkini atarsan buraya daha iyi yardımcı oluruzBende öyle düşünüyorum fakat laptop hiç kullanmadım o yüzden hangi markayı almayım kararsızım
MSI raider GE76 var i7 işlemciliAlmayı istediğin iki laptopun linkini atarsan buraya daha iyi yardımcı oluruz
Bende asus rog öneriyorum. Çok iyi msı'lar da var ama tercihim asustan yana olur. Yine de şu videoya bir bak;ASUS Gaming Note PC ROG Strix SCAR 17 G733ZX (Intel Corei9 12900H 32GB 1TB RTX 3080 Ti Dizüstü Bilgisayar GPU'su 17.3 inç FHD 360Hz)
쿠팡 모바일
m.coupang.com
Uzun yıllar kullanabilecegim bir laptop almak istiyorum bunu almayı düşünüyorum fakat
Asus mu MSI mı hangi marka daha iyidir