Neler Yeni

🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27AQDMG 240hz Oled Monitör 23999TL

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Çağdaş Alkan
Şuanda 4060ti ancak esas 5090lk sistem toplayacağım ve yeni sisteme göre monitör arıyorum oledlerin ısınma problemini duymuştum sanırım 3 saatte bir monitörü dinlendirmek fayda yaratıyormuş fps oyunları daha çok önceliğimde o yüzden IPS Hz yüksek monitör bakmalıyım muhtemelen ancak kalite konusunda kararsızım 2k mı 4k almalıyım
Böyle bir kartın hakkı 4k dır hocam bu benim görüşüm, ileride değişmek istersen 4k 240hz Oled ler gelecek bütçene göre tercih edebilirsin, çok ikilem de kalırsan eğer , gir bir mağazaya test et ürünleri öyle karar ver

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,256
İsim
Mert Can Ergün
İyzico ile ödemede 23999tl
Stoklarda bittiği için fiyatı uçmuştu.
Tekrar stoklarda.
Bu fiyata alınabiliecek en iyi oled.

Hocam bu fiyata derken 2k da bundan iyisi var mı ki , rog serisi daha ne olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda 4060ti ancak esas 5090lk sistem toplayacağım ve yeni sisteme göre monitör arıyorum oledlerin ısınma problemini duymuştum sanırım 3 saatte bir monitörü dinlendirmek fayda yaratıyormuş fps oyunları daha çok önceliğimde o yüzden IPS Hz yüksek monitör bakmalıyım muhtemelen ancak kalite konusunda kararsızım 2k mı 4k almalıyım
5090 alıcaksan 4k oled al başka türlü hakkını veremezsin

Son düzenleme:

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kutlu

Parayı gözden kesin çıkar diyorsunuz 😂

Böyle bir kartın hakkı 4k dır hocam bu benim görüşüm, ileride değişmek istersen 4k 240hz Oled ler gelecek bütçene göre tercih edebilirsin, çok ikilem de kalırsan eğer , gir bir mağazaya test et ürünleri öyle karar ver

teşekkür ederim dostlar ben bir üst yetkiliye(pedere) ileteyim

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
SERCAN UZUN
4k için sistem dizip Ips monitörle kullanmaktansa 2k için sistem dizip Oled kullanmak çok daha mantıklı geliyor bana. Donanıma vereceğin paradan çok daha az farkı ekran paneline verip çok daha keyifli bir deneyim sağlanabilir.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yüksel
Güzelmiş valla alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa
Güzel hoş eyvallahta hiç destek sunuyor mu Asus ? Mesela MSI'ın OLED ekranlarında 3 yıl yanma garantisi ve monitörün arka bölümünde soğutucuları mevcut.Bu Asusta bu soğutucular ve yanığa karşı garanti sunuluyor mu ? Bence çok fazla eksileri var.Şu monitörü almak çok büyük kumar bana kalırsa.

Ayrıyetten minimum 31 32 bantlarında satılan bir Asus ürünü bi anda nasıl 24klara iniyor onuda anlamak çok güç.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,451
İsim
Oğuz Oğuz
Güzel hoş eyvallahta hiç destek sunuyor mu Asus ? Mesela MSI'ın OLED ekranlarında 3 yıl yanma garantisi ve monitörün arka bölümünde soğutucuları mevcut.Bu Asusta bu soğutucular ve yanığa karşı garanti sunuluyor mu ? Bence çok fazla eksileri var.Şu monitörü almak çok büyük kumar bana kalırsa.

Ayrıyetten minimum 31 32 bantlarında satılan bir Asus ürünü bi anda nasıl 24klara iniyor onuda anlamak çok güç.
1 aydır bu modeli kullanıyorum. Kutuda 3 sene yanma garantilidir yazıyor.

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut PEKER
Oled lerin ısınma problemi var çok uzun süre başında duracaksanız önermiyorum , birde ekran kartınız nedir, daha çok FPS oyunları oynuyor iseniz hz'i yüksek monitör daha iyi olur. Tercih sizin nasıl kullanacağınıza bağlı
Bu modeli kullanıyorum, tek oturuşta ara vermeden 4-5 saat kadar oynuyorum genelde. Neredeyse ips monitörüm daha çok ısınıyor diyebilirim. Bu modelde soğutma oldukça başarılı.

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Erdi
Bu modeli kullanıyorum, tek oturuşta ara vermeden 4-5 saat kadar oynuyorum genelde. Neredeyse ips monitörüm daha çok ısınıyor diyebilirim. Bu modelde soğutma oldukça başarılı.
Kesinlikle katılıyorum koruma amacli ekran koruyucu kullanıyorum ben bu arada.

Top Bottom